Gå til indholdSejlvæveren


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

379 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Fantasy. Tristan Væver og hans ven, dragen Fenfyr, kommer på en særdeles farefuld færd med Laugets største rumsejlskib "Winged Victory". Og hvem ombord kan de stole på?


Anmeldelser (1)


1. nov. 2016

Tag med på en fantastisk rejse ud i rummet ombord på krigsskibe, som flyver hurtigere end lysets hastighed takket være magiske sejl og drager, og følg mestervæveren Tristans kamp mod pirater, mytterister og de ækle kryb. Et rumeventyr for dem over 14 og voksne.

Da mestervæveren Tristan bliver bedt om at væve de magiske sejl til det største krigsskib, som nogensinde er blevet bygget, bliver det starten på en farlig rejse ud i rummet for at bekæmpe de onde rumvæsener Krybene, som bruger fangne dragers sjæle til at flyve med. Ombord på skibet "Winged Victory" foregår der også underlige ting, og alle har vist ikke rent mel i posen. Det er den amerikanske forfatters første bog på dansk.

Det er en kompleks og bredt anlagt fortælling, som blander rum sci-fi med steampunk, fantasy, Jules Verne og maritime termer fra sejlskibenes tid, til en spændende og anderledes bog for de gode læsere. Persongalleriet er stort, helten er sympatisk, tænksom og ven med en sød og beskyttende drage. Der er rigtigt meget at holde styr på i den sprogligt veloplagte historie, og måske drives handlingen mere frem af dialog end egentlig action. Som en helhed er bogen dog godt og fantasifuldt skruet sammen. Dragende forside!.

Venskab med drager deler bogen med skønne bøger som Ildøglernes sang ; Skjaldenes hal ; Dragetrommer og Eragon. Det maritime findes også i De uønskedeIldøglernes sangSkjaldenes halDragetrommer


Eragon


De uønskede


Venskab med drager deler bogen med skønne bøger som Ildøglernes sang ; Skjaldenes hal ; Dragetrommer og . Det maritime findes også i De uønskedeVenskab med drager deler bogen med skønne bøger som Ildøglernes sang ; Skjaldenes hal ; Dragetrommer og Eragon. Det maritime findes også i Venskab med drager deler bogen med skønne bøger som Ildøglernes sang ; Skjaldenes hal ; Dragetrommer og Eragon. Det maritime findes også i De uønskede.

Lektørudtalelse

Af

Elisabeth Bennetsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2017

Bog

2016

Ebog

2016