Bøger / faglitteratur / erindringer

Se mig


Beskrivelse


Gina Jaqueline fortæller om livet før og efter hendes medvirken i tv-serien "En sugardaters fortælling".

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. aug. 2018

af

af

Louise Urban Andersen

d. 10. aug. 2018

Gina Jaqueline, der blev kendt som sugardater, fortæller om sit liv. Bogen henvender sig til reality interesserede.

Gina Jaqueline blev kendt i DR serien "En sugardaters fortælling", hvor hun fortalte om livet som sugardater. Denne bog fortæller om Ginas liv før og efter serien. Hun beskriver sin første sugardate, sine sugardaddies og hvordan hun håndterede sine dates uden at blive følelsesmæssigt involveret. Hun fraråder andre unge kvinder at sugardate, da det giver et forskruet forhold til materielle ting og mænd. Hun forsøger at give et mere oprigtigt billede af sugardating, end programserien fra DR gjorde, og hun fortæller, hvordan serien påvirkede hendes familie og omgangskreds. Gina mødte sin nuværende kæreste på en sugardate, og hun droppede sugardating. Hun beretter om opvæksten på Vesterbro, præget af en far, der var narkoman, en konfliktsky mor og en stedfar, der var streng og hård. Det er også historien om, hvordan Gina allerede i en meget ung alder udviklede en spiseforstyrrelse, der foldede sig helt ud, da hun var omkring 12 år. Gina fortæller om sin modeblog og modebutik, som begge må lukkes.

Bogen giver et mere nuanceret billede af Gina Jaqueline, hendes behov for opmærksomhed og en forklaring af hendes valg gennem livet.

Fie Laursen forsøger, ligesom Gina Jaqueline, at give et mere nuanceret billede af sig selv, end medierne fremstiller, i sin bog Min ærlighed.