Gå til indholdSe hvad jeg siger, hør hvad jeg gør


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

231 sider

Udgivet

2013

genre/form

noveller,

gys,

horrorOriginaludgave

2013


Beskrivelse


En samling af 12 horrornoveller, der alle tager afsæt i menneskesindets dybeste og mørkeste afkroge


Anmeldelser (2)


4. jun. 2013

En rigtig uhyggelig og velskrevet samling af 12 horror-noveller, som henvender sig til fans af genren samt alle (voksne) med hang til et godt gys. Bogens dunkle forside signalerer uhygge.

En uhyggelig og fascinerende samling af 12 noveller der alle udforsker menneskets sind og mørke sider. Som i fx samlingens titel-novelle "Se hvad jeg siger, hør hvad jeg gør", hvor handlingen udspiller sig på et krydstogtsskib der sejler ind i Bermudatrekanten. Snart er skibet forvandlet til et inferno af rædsel, da passagernes sind overtages af fremmede kræfter. Novellerne er velskrevne og godt skruet sammen og rummer både en del splat og blod, men også en del psykologisk leg med det menneskelige sind. Denne lektør fik gåsehud, krybende ubehag og gode gys ved læsningen, og var godt underholdt fra start til slut. Nikolaj Højberg har tidligere udgivet lignende samlinger, fx Lejlighed 42 : og andre mørke fortællinger, 2010.

Kan sammenlignes med Nikolaj Højbergs andre udgivelser som fx Lejlighed 42 : og andre mørke fortællinger, men kan også sammenlignes med Optisk bedrag : noveller, 2012 af A. Silvestri, der også beskriver menneskesindet, når det er mørkest. Hvor skyggen falder: seks horrornoveller 2008 af Teddy Vork, er også en velskrevet horror-samling.

En velskrevet og uhyggelig samling af horror-noveller, som afsøger sindets mørkeste og mest dystre afkroge. En del af novellerne er tilsat et skvæt splat og blod. God underholdning for alle med hang til et godt gys.

Lektørudtalelse

Af

Merete Trap

Himmelskibet

Af

Thomas Winther

Nr. 38 (2013)


Informationer og udgaver

Bog

2013

Ebog

2013