Gå til indholdSe den anden vej


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

371 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Brødrene Karol og Marek er stukket af fra Tamás-hjemmet og stjæler noget på et marked i Budapest, som viser sig at være værdifuldt. Derfor jages de snart af byens underverden. Samtidig gemmer den norske medicinstuderende Marlens også på en hemmelighed


Anmeldelser (2)


5. mar. 2020

To brødre stjæler noget værdifuldt på et ungarsk marked, der viser sig at blive skæbnesvangert for dem. Den norske Marlens har også en hemmelighed. For læsere af spændingsbøger og psykologiske thrillere.

Brødrene Karol og Marek stjæler noget på Budapests marked, der viser sig at være meget værdifuldt - for nogen. Derfor jages de snart af hele byens underverden. De er stukket af fra Tamás-hjemmet, hvor ikke alt var, som det burde være. Samtidig følger vi den norske medicinstuderende Marlens, der også har en hemmelighed. Handlingens spor flettes sammen - der er familiehemmeligheder, historie, traumer og spænding.

Spændende psykologisk thriller, hvor flere spor flettes sammen med baggrund i byens historie, med antisemitisme, fremmedhad, venskaber og familiekærlighed.

Jeg blev mindet om Jussi Adler-Olsens krimi: Marco effekten


, hvor man følger en gruppe drenge, der af tvang tigger sig gennem livet. Ellers føjer bogen sig til rækken af forfatterens Torkil Damhaugs andre krimi-og spændingsbøgerJeg blev mindet om Jussi Adler-Olsens krimi: Marco effekten, hvor man følger en gruppe drenge, der af tvang tigger sig gennem livet. Ellers føjer bogen sig til rækken af forfatterens Torkil Damhaugs andre krimi-og spændingsbøger.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 10. maj. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Ebog

2020

Lydbog (net)

2020