Gå til indholdSavner dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

397 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Krimi hvor kriminalbetjent Kat Donovan via et datingsite får øje på en tidligere og forsvundet kæreste samt involveres dybt i en række mystiske og voldsomme sager med forsvundne personer. Det får ret hurtigt personlige følger for Kat


Anmeldelser (5)


27. apr. 2015

Grum og effektiv amerikansk krimi om svindel, dating og mord - alt sammen fortalt effektfuldt og i højt tempo. Ikke for sarte sjæle, men kun for hårdhudede krimilæsere.

Kriminalbetjent Kat Donovan er enlig og aldrig helt kommet sig over, at hendes kæreste pludselig forsvandt 18 år tidligere, da hun tilfældigt opdager et billede af ham på et datingsite. Hun forsøger kontakt, men hurtigt viser det sig, at noget både er mystisk og helt galt. Det bliver en grum sag om bl.a. økonomisk svindel, forsvundne personer, kidnapninger, voldelige skurke, falske datingprofiler og mord.

I velkendt Harlan Coben-stil fortælles en gruopvækkende, effektfuld og barsk historie, der spiller på alle genrens tangenter med sine forskellige handlingslinjer, der foruden de nævnte også handler om internettets mørke sider samt nogle mere personlige traumer og fortidens mørke hændelser. Nogle vil sikkert synes, den er for urealistisk, at der er for meget vold og rigeligt med effekter samt for mange handlingselementer i spil, men for denne hårdkogte genres hårdhudede læsere er der tale om veldrejet og effektivt nervepirrende underholdning.

Bogen er som Cobens øvrige selvstændig og indgår ikke i nogen serie. Cobens øvrige bøger samt Karin Slaughters er for mig de mest oplagte at sammenligne med.

Lektørudtalelse

Af

Per Drustrup Larsen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Monica Severin

2015-05-27

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 16. jun. 2015

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 5. jul. 2015

Weekendavisen

Af

Katinka Bruhn

d. 3. jul. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2015

Bog

2015

Bog

2015

Lydbog (net)

2015

Ebog

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Lydbog (cd)

2015