Gå til indholdSavas vidner : en sindsoprivende psykologisk thriller om kærlighed og dæmoner : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

447 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Danielle kommer efter sin søsters selvmord i besiddelse af hendes forskningsmateriale, som henviser til uddrivelse af dæmoner i besatte børn. Kan det have noget at gøre med den høje selvmordsrate og søsterens død?


Anmeldelser (5)


12. apr. 2018

Danielle kommer i besiddelse af noget forskningsmateriale, som henviser til uddrivelse af dæmoner i besatte børn. Kan det have noget at gøre med den høje selvmordsrate og søsterens død? For læsere af psykologiske thrillere, hvor tro og overtro er i centrum.

Danielle får et opkald fra sin søster i Skotland, som beder hende om straks at komme. Da Danielle ankommer har søsteren begået selvmord, men Danielle kan ikke få det til at stemme. Imidlertid har hun selv store neurotiske problemer. Hun er suspenderet fra sit virke som præst, hendes kæreste er gået fra hende og den traumatiske barndom præger hende stadig. Danielle dykker ned i søsterens arbejde, som viser forskning i hekseprocesser og uddrivelse af dæmoner. Forfatteren har tidligere udgivet Hjem


Danielle får et opkald fra sin søster i Skotland, som beder hende om straks at komme. Da Danielle ankommer har søsteren begået selvmord, men Danielle kan ikke få det til at stemme. Imidlertid har hun selv store neurotiske problemer. Hun er suspenderet fra sit virke som præst, hendes kæreste er gået fra hende og den traumatiske barndom præger hende stadig. Danielle dykker ned i søsterens arbejde, som viser forskning i hekseprocesser og uddrivelse af dæmoner. Forfatteren har tidligere udgivet Hjem.

Spændende psykologisk thriller, hvor hovedparten handler om tro og om den traumatiske barndom, som Danielle og hendes søstre har oplevet. Romanen kryber under huden på sin læser og har mange filosofiske diskussioner og betragtninger. Beskrivelserne af barndommen er barsk læsning, hvor troen til Gud overskygger alt.

Krimien Djævelens værk


Elskede Elijah


handler ligeledes om dæmonuddrivelser, men fokuserer knap så meget på psykologien. Elskede Elijah handler om en barndom i troens tegn og om dæmoner i kroppenKrimien Djævelens værk handler ligeledes om dæmonuddrivelser, men fokuserer knap så meget på psykologien. handler om en barndom i troens tegn og om dæmoner i kroppenKrimien Djævelens værk handler ligeledes om dæmonuddrivelser, men fokuserer knap så meget på psykologien. Elskede Elijah handler om en barndom i troens tegn og om dæmoner i kroppen.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas

Berlingske tidende

Af

Merete Reinholdt

d. 23. jun. 2018

Politiken

Af

Sophie Engberg Sonne

d. 31. maj. 2018

Jyllands-posten

Af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 25. jun. 2018

Børsen

Af

Line Rasmussen

2018-05-11


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (net)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018

Punktskrift

2018