Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Satans yngel : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

439 sider

Udgivet

2019

Ophav
Genre og formroman, krimi, politiromaner

Beskrivelse


Krimi. Politiassistent Lucy Kiehl sættes til at efterforske 3 personers forsvinden. Alle er hospitalsansatte, og Lucy tænker snart i andre baner, da politiet modtager et trusselsbrev


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. jan. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 24. jan. 2019

Flere sygehusansatte har været forsvundet i længere tid, og politiassistent Lucy Kiehl bliver sat på sagen. Politiet modtager et trusselsbrev, og de forstår, at det er et kapløb med tiden, hvis de skal finde de forsvundne i live. For krimilæsere, som kan tåle blodige beskrivelser.

Lucy Kiehl bliver udlånt til Københavns politi, hvor hun skal efterforske 3 forsvundne personer. Alle har arbejde på sygehuse, og politiet mener, at der må være en sammenhæng. Efter at politiet modtager et trusselsbrev, står det klart for dem, at personerne muligvis stadig er i live. Et gammelt gulnet billede af en lille dreng samt en henvisning til en kirkegård, får Lucy til at tænke i andre baner. 2. bind i serien om Lucy Kiehl, hvor Jeg er den skyldigeer første bind.

Spændende krimi, hvor man er godt underholdt. Man skal imidlertid kunne klare en del blodige beskrivelser og psyken skal være i orden. Der forekommer mange dyremishandlinger, grov manipulering af børn samt blodig tortur, som bogens karakterer går igennem. Alt i alt en ret barsk krimi. Kan læses selvstændigt.

Krimien lægger sig midt i krimifeltet med forfattere som Inger Gammelgaard Madsen, Anna Grue og Stefan Ahnhem.Informationer og udgaver

2019

Bog

Marianne Monteau (f. 1965)

Grønningen 1, 2. udgave

2019

Bog

Marianne Monteau (f. 1965)

Many Minutes, 1. udgave

2019

E-bog

Marianne Monteau (f. 1965)

Grønningen 1, 2. udgave

2019

E-bog

Marianne Monteau (f. 1965)

Many Minutes, 1. udgave

2019

Lydbog (online)

indlæser: Peter Carstens, Peter Carstens

Storyside