Gå til indholdSarah Skarums julebog


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

203 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Julebog med masser af opskrifter på julekager og julemad. Derudover med inspiration og gode råd til at holde den gode jul uden stress og præstationsangst


Anmeldelser (1)


18. okt. 2018

En rigtig julebog med inspiration og gode råd til at holde den gode jul uden stress og præstationsangst. For alle juleelskere.

Modeekspert og livsstilsskribent Sarah Skarum har udgivet en julebog, hvor hun fortæller om sin jul og om hvordan hun planlægger og forbereder julen i god tid, så hun har tid til at slappe af og nyde december måned sammen med sine kære. Et af Skarums vigtigste redskaber er lister. Gavelister, en decemberliste, indkøbslister og meget mere. De giver hende ro og overblik. Bogen indeholder derudover tips til småkagebagning, udstyr og opskrifter. Et kapitel helliger sig juleaften; forberedelse, udstyr og en tidsplan til køkkenet samt opskrifter på klassisk julemad. Derefter et kapitel med opskrifter til julebrunch og julefrokost i juledagene. Slutteligt et afsnit om oprydning, brug af rester og forberedelse til næste år. Illustreret i farver.

Sarah Skarum har skrevet en dejlig, inspirerende julebog, der kommer lige fra hjertet. Det er tydeligt, at hun holder meget af julen og gerne vil give sit bud på, hvordan man kommer helskindet igennem juletiden og samtidig får slappet af og hygget sig. Tonen er afslappet og der er ingen løftede pegefingre, men blot gode bud på, hvordan man kan forberede og planlægge sin jul. Krydret med forfatterens personlige fortælling om sin egen jul.

Mere inspiration til december findes i bl.a. Kastaniegaardens julebog


, der også rummer forfatterens egne tanker om jul og traditioner samt opskrifter, aktiviteter mvMere inspiration til december findes i bl.a. Kastaniegaardens julebog, der også rummer forfatterens egne tanker om jul og traditioner samt opskrifter, aktiviteter mv.

Lektørudtalelse

Af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl


Informationer og udgaver

Bog

2018