Gå til indholdSandsynligvis


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

374 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

romanerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Roman om 3 aldrende collegekammerater, der mødes i et sommerhus og reflekterer over livet, deres venskab og den veninde, de alle tre var forelskede i, da hun forsvandt sporløst. For læsere af reflekterende historier om mænd og venskaber


Anmeldelser (2)


24. sep. 2020

Roman om 3 aldrende collegekammerater, der mødes i et sommerhus og reflekterer over livet, deres venskab og den veninde, de alle tre var forelskede i, da hun forsvandt sporløst. For læsere af reflekterende historier om mænd og venskaber.

Tre gamle collegevenner, en ejendomsmægler, en forlægger og en musiker, mødes i den enes sommerhus. Sidste de var samlet her, var den sommer for 44 år siden, de blev færdige med college, og den sommer, deres fælles veninde, der også var med i sommerhuset, forsvandt sporløst. Genforeningen på det sted, hvor hun forsvandt fra, bringer minderne frem, og bogen er en blanding af refleksion over, hvordan deres respektive liv har formet sig og forsøg på at finde ud af, hvad der skete med deres veninde.

Det er en fin bog om at finde ud af, hvorfor man blev, som man blev. Om at finde fred med sig selv, om venskab og om at se også det ubehagelige i øjnene. Den måde fortid og nutid blander sig på fungerer rigtig godt. Elementet med den forsvundne unge kvinde er med til at sætte en ramme om refleksionerne, men er ikke i sig selv det mest interessante ved bogen.

Richard Russos stemme er ret markant, men en bog som Byen brænder


Niksen


berører nogle af de samme emner. Nathan Hills Niksen, minder også lidt om, med de skiftende synsvinkler og udforskningen af, hvad et liv egentlig består afRichard Russos stemme er ret markant, men en bog som Byen brænder berører nogle af de samme emner. Nathan Hills , minder også lidt om, med de skiftende synsvinkler og udforskningen af, hvad et liv egentlig består afRichard Russos stemme er ret markant, men en bog som Byen brænder berører nogle af de samme emner. Nathan Hills Niksen, minder også lidt om, med de skiftende synsvinkler og udforskningen af, hvad et liv egentlig består af.

Lektørudtalelse

Af

Ulla Stangerup

Litteratursiden.dk [online]

Af

Marianne Träff

2021-02-09


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020