Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Sandheden om stress : hvordan din hjernes skjulte kraft kan hjælpe dig til et bedre liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

230 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Søren Ballegaard(forfatter)

Flemming Binslev(redaktør)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Brugsbog i nervestimulation og handlingsplaner til selvbehandling af vedvarende stress og autonom ubalance. Et 12-ugers arbejdsprogram til de stress-ramte


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2020

af

af

Grethe Lorentzen

d. 1. okt. 2020

Brugsbog i nervestimulation og handlingsplaner til selvbehandling af vedvarende stress og autonom ubalance. Et 12-ugers arbejdsprogram til de stress-ramte.

Programmet bygger på 35 års forskning og behandling af patienter. Grundelementet er dagligt mål af stress og stimulation af specielle nervesensorer på kroppens overflade, på brystben, arme, fødder og ryg, samtidig med at brugeren laver et stress- og ressourceregnskab, og laver handleplaner. Bogen indeholder patienthistorier og supplerende øvelser til stresshåndtering: meditation, yogaøvelser, hoppeøvelse, og en skriveøvelse. Ifølge Søren Ballegaard, som er læge, har behandlingen også en gavnlig effekt på hjertepatienter og diabetes 2, og han siger, at metoden virker uanset om man tror på det eller ej, da nervestimulation justerer aktiviteten i det autonome nervesystem via aktivering af en refleks.

En god og letlæst selvhjælpsbog med overbevisende videnskabelige forklaringer. Til stressede, der vil gøre en aktiv indsats til selvhjælp.

Denne bog er en udbygning af Søren Ballegards Sæt en finger på dit stressRyst dig fri


Sæt en finger på dit stress


, 2009, med tilføjelse af videnskabelige forklaringer, omfattende litteraturliste og ordforklaringer. David Berceli tilbyder med Ryst dig fri også en medicinfri behandling, den stressede selv kan udføre Denne bog er en udbygning af Søren Ballegards Sæt en finger på dit stress, 2009, med tilføjelse af videnskabelige forklaringer, omfattende litteraturliste og ordforklaringer. David Berceli tilbyder med også en medicinfri behandling, den stressede selv kan udføre Sæt en finger på dit stressDenne bog er en udbygning af Søren Ballegards , 2009, med tilføjelse af videnskabelige forklaringer, omfattende litteraturliste og ordforklaringer. David Berceli tilbyder med Ryst dig fri også en medicinfri behandling, den stressede selv kan udføre .


Berlingske tidende

d. 16. dec. 2020

af

af

Rune Selsing (f. 1982)

d. 16. dec. 2020Informationer og udgaver

2020

Bog

Søren Ballegaard

Gyldendal, 1. udgave

2020

Ebog

Søren Ballegaard

Gyldendal, 1. e-bogsudgave