Gå til indholdSamtaler med unge pårørende


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

276 sider

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Anmeldelser (3)


20. sep. 2019

Et fagligt indblik i børn og unges udfordringer som pårørende til voksne, der er døde, i fængsel eller kæmper med livstruende sygdomme eller misbrugsproblemer, samt inspiration til at give professionel støtte via samtaler. For pædagogiske faggrupper, plejepersonale og studerende.

Bogen er delt i to dele. Første del er baseret på interviews af unge pårørende og giver et indblik i deres udfordringer, bekymringer og tanker. Anden del klæder de fagprofessionelle på til at kunne samtale med de unge pårørende.

Det er en imponerende god bog, som virkelig formår både at give et indblik i det at være pårørende samt værktøjer til at kunne mestre de svære samtaler professionelt.

Bogen adskiller sig fra de øvrige sorgbøger ved ikke kun at fokusere på en specifik type sorgproblematik, men på sorg generelt. Vil man læse mere, kan man vælge titler som "Jeg vil gerne tale om min sorg"


Håndbog for sorggruppeledere i skoler


og Håndbog for sorggruppeledere i skolerBogen adskiller sig fra de øvrige sorgbøger ved ikke kun at fokusere på en specifik type sorgproblematik, men på sorg generelt. Vil man læse mere, kan man vælge titler som "Jeg vil gerne tale om min sorg" og Bogen adskiller sig fra de øvrige sorgbøger ved ikke kun at fokusere på en specifik type sorgproblematik, men på sorg generelt. Vil man læse mere, kan man vælge titler som "Jeg vil gerne tale om min sorg" og Håndbog for sorggruppeledere i skoler.

Lektørudtalelse

Af

Henrik Munch Jørgensen

Sygeplejersken

Af

Hanne Lindhardt (sundhedsplejerske)

Årg. 120, nr. 6 (2020)

Fagbladet folkeskolen [online]

Af

Heidi Friborg Christophersen

2019-11-15


Informationer og udgaver

Ebog

2023

Bog

2019