Gå til indholdSamlerne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

248 sider

Udgivet

2014

genre/form

roman,

gys,

horrorOriginaludgave

2014


Beskrivelse


Thomas bor med sin familie langt ude på landet. Efter et mærkeligt lynnedslag ændrer familien adfærd. Langsomt går det op for Thomas, at en ukendt trussel har invaderet hans hjem. Nu er det op til ham at redde familien fra vold og lemlæstelse


Anmeldelser (2)


3. nov. 2014

Thomas bor med sin familie langt ude på landet. Efter et mærkeligt lynnedslag ændrer familien adfærd. Langsomt går det op for Thomas, at en ukendt trussel har invaderet hans hjem. Nu er det op til ham at redde familien fra vold og lemlæstelse. Til unge og voksne læsere af horror.

Familiefaren Thomas lever i et dysfunktionelt ægteskab. Da galskaben invaderer familielivet, kommer den snigende. For galskaben er nok allerede til stede. Thomas kan pludselig rejse igennem spejle og sprækker i gulvet til mystiske steder. Det viser sig, at der er tale om fremmede rumvæsener, der kloner, parterer og dissekerer mennesker. Bogen spiller på angsten for bortførelse af fremmede magter. Den er fyldt med rædsel, blod og kropsdele.

Blod, kropsdele og en atmosfære af noget stærkt foruroligende er kendetegnet i denne bog. Genren er horror, og på de præmisser fungerer bogen fint. Der er ingen dybere miljø- og personbeskrivelser. Den er underholdende, og er skrevet i et let og flydende sprog. De korte kapitler er med til at skabe spændingen og uhyggen.

Romanen placerer sig i den del af horrorgenren, der tager udgangspunkt i voldsomme og fysiske overgreb. Samme gør sig gældende i Alt det hun ville ønske hun ikke forstod


Jagtmarken


. I bogen Jagtmarken er der også tale om bortførelse af rumvæsenerRomanen placerer sig i den del af horrorgenren, der tager udgangspunkt i voldsomme og fysiske overgreb. Samme gør sig gældende i Alt det hun ville ønske hun ikke forstod. I bogen er der også tale om bortførelse af rumvæsenerRomanen placerer sig i den del af horrorgenren, der tager udgangspunkt i voldsomme og fysiske overgreb. Samme gør sig gældende i Alt det hun ville ønske hun ikke forstod. I bogen Jagtmarken er der også tale om bortførelse af rumvæsener.

Lektørudtalelse

Af

Stine Veisegaard

Himmelskibet

Af

Thomas Winther

Nr. 44 (2015)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Bog

2014

Ebog

2014