Bøger / skønlitteratur / roman

Samleren


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
504 sider
Udgivet
2018
Ophav
Genre og form
roman, spænding, romaner

Beskrivelse


Romantisk spændingsroman om forfatteren og huspasseren Lila, der ser et mord.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. juni 2018

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 21. juni 2018

Hvad ville du gøre hvis du så et mord? Romantisk spændingsroman om mord, kunst og kærlighed. For alle der kan lide en god, spændende og letlæselig "pageturner".

Nora Roberts har med sin 110. bog, "Samleren", skabt en romantisk spændingsroman hvor forfatteren og den professionelle huspasser Lila overværer et mord i forbindelse med et huspasserjob i New York. Herigennem møder hun Ash, hvis bror bliver hængt op på mordet. Tiltrækningen mellem Lila og Ash er stærk, og de rejser verden tynd for at finde frem til sandheden.

"Samleren" er en klassisk Roberts; persongalleriet er velbeskrevet og velkarakteriseret, de historiske detaljer er skarpe og plottet er spændende og hæsblæsende - hvilket gør bogen til en ægte "pageturner". Endvidere er bogen lige til at gå til; sproget er letlæseligt og handlingen kan næsten alle fanges af. Et godt gedigent stykke litteratur fra produktive Roberts.

Læs eksempelvis Roberts LøgnerenMord og kærlighedHendes blå øjne og Mord og kærlighed. Ellers er Hendes blå øjne anbefalelsesværdige, hvis man kan lide romantik og spænding med et twistLæs eksempelvis Roberts Løgneren og . Ellers er Hendes blå øjne anbefalelsesværdige, hvis man kan lide romantik og spænding med et twistLæs eksempelvis Roberts Løgneren og Mord og kærlighed. Ellers er anbefalelsesværdige, hvis man kan lide romantik og spænding med et twist.