Gå til indholdSamlede opskrifter af Paul Bocuse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

783 sider: ill. i farver

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


500 klassiske franske opskrifter af mesterkokken Paul Bocuse kendt som det moderne franske køkkens fader


Anmeldelser (1)


6. okt. 2014

500 klassiske opskrifter af mesterkokken Paul Bocuse. For frankofile madelskere.

Over 700 sider med klassiske franske retter, der er delt op på lige så klassisk vis. Supper, kolde- og varme forretter, tærter, postejer, kød i forskellige variationer, sovser, småkager, søde tærter, desserter og frugt udgør bogens indhold. Der er ledsagende billede med ca. hver tredje af opskrifterne.

Lækkert og overskueligt layout, men ekstremt tung bog. En del af opskrifterne virker nemme at gå til, men der er også overvejende mange, hvor der indgår svært tilgængelige ingredienser, fx kalvehoved, hareryg eller trøfler.

Bocuse udgav i 1995 Det franske køkken


Mit lille køkken i Paris


Bistro


, som er det nyeste, der er udgivet på dansk. Om fransk kogekunst findes også Mit lille køkken i Paris, Bistro og mange flereBocuse udgav i 1995 Det franske køkken, som er det nyeste, der er udgivet på dansk. Om fransk kogekunst findes også , Bistro og mange flereBocuse udgav i 1995 Det franske køkken, som er det nyeste, der er udgivet på dansk. Om fransk kogekunst findes også Mit lille køkken i Paris, og mange flereBocuse udgav i 1995 Det franske køkken, som er det nyeste, der er udgivet på dansk. Om fransk kogekunst findes også Mit lille køkken i Paris, Bistro og mange flere.

Lektørudtalelse

Af

Stine Grabas


Informationer og udgaver

Bog

2014