Gå til indholdBøger / faglitteratur

Samarbejde og inklusion


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

63 sider

Udgivet

2017

Målgruppe

til voksne

Undervisning

for lærere, for pædagoger


Beskrivelse


Hvordan man via samarbejde, mellem lærer og pædagoger, ledere og forældre og ikke mindst børnene, kan fremme inklusionen i skolen


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj. 2017

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 24. maj. 2017

Inklusion kræver samarbejde mellem alle parterne omkring det enkelte barn. Denne udgivelse viser, hvordan dette samarbejde kan udvikles og hvordan de bedst mulige rammer for inklusion kan skabes. Bogen har relevans for grundskolens pædagogiske personale samt for pædagog- og lærerstuderende.

Bogen er den tredje udgivelse i serien "Pædagogisk rækkevidde", som er en serie forskningsbaserede udgivelser i lommeformat om vigtige pædagogiske emner med relation til grundskolen. Denne udgivelse viser, hvordan man via samarbejde kan fremme inklusionen i skolen.

Bogen er skrevet i et letlæseligt sprog med mange eksempler fra praksis og er meget overkommelig læsning for alle. Også travle lærere og pædagoger. Det er en både positiv og inspirerende udgivelse, som kan sætte tanker og overvejelser i gang hos den enkelte om egen pædagogisk praksis.

Der har været øget fokus på samarbejde og inklusion i grundskolen gennem de seneste år. Der er derfor også udkommet en del titler om emnet. Vil man læse mere kan titlerne Inklusion, udsathed og tværprofessionelt samarbejdeog Inklusionsvejlederen anbefales.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 8. jun. 2017

af

af

Heidi Friborg Christophersen

d. 8. jun. 2017Informationer og udgaver

2017

Bog

Tine Basse Fisker

Aarhus Universitetsforlag,Danmarks Lærerforening,Frie Skolers Lærerforening

2023

E-bog

Tine Basse Fisker

Nota

2017

E-bog

Tine Basse Fisker

Aarhus Universitetsforlag,Danmarks Lærerforening,Frie Skolers Lærerforening

2017

Lydbog (online)

indlæser: John Christian Langeberg

Aarhus Universitetsforlag