Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Sally, Glenn & vilde Maxi - mørkemageren


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
105 sider: ill.
Udgivet
2018
Ophav
Genre og form
roman
Målgruppe

For 9-12-årige

Originaludgave
2018

Beskrivelse


Hver aften er der nogen der slår elektriciteten fra på Gustenborg Kostskole. Sally, Glenn og Maxi vil finde ud af, hvem mørkemageren er. Men ikke alt går efter planen og snart må Glenn se sin største frygt i øjnene: mørket!

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. aug. 2018

af

af

Pia Gunilla Park

d. 6. aug. 2018

Sally og Glenn er kostskoleelever på Gustenborg - en mørk og dyster kostskole, hvor elektriciteten forsvinder om aftenen. Sally drømmer om en blød hundehvalp og Glenn, som er mega mørkeræd, drømmer om at få rigtige venner. En mørk aften flytter Maxmillian ind med 100 kufferter og et magisk pendul. Måske er han svaret på deres drømme? Fra 9-12 år.

I "Hundehypnosen", som er første bind af serien "Sally, Glenn og vilde Maxi", sker der vilde ting på Gustenborg Kostskole. Den nye elev Maximillian lægger en plan for, hvordan man kan få overbevist den strenge rektor om at anskaffe sig en hel masse skolehunde. Planen er hypnose - men alt går ikke som ventet. I andet bind, "Mørkemageren", forsøger de tre venner at finde ud af, hvem det er der mørklægger kostskolen hver aften. Glenn, som er mørkeræd, får sin sag for, da Sally og Maximillian pludselig er i knibe.

Ny lovende serie fra Kirsten Sonne Harrild om tre umage venner på Gustenborg kostskole, hvor der sker mystiske ting og sager og hvor der helt sikkert er mere mellem himmel og jord. Hyggelig og spændende læsning som helt sikkert vil sætte fut i læselysten hos serielæsere med hang til detektivhistorier.

Hvis man godt kan lide detektivhistorier, så kan Martin Widmarks serie om "LasseMajas detektivbureau" anbefales, bl.a. Slotsmysteriet.