Gå til indholdSalater fra The Food Club


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

183 sider: ill. i farver

Udgivet

2013

Originaludgave

2013


Beskrivelse


Mere end 80 opskrifter på salater fra madbloggen The Food Club. Opskrifterne er forsynet med en markering af, hvilken årstid, salaten bedst egner sig til, samt hvilken slags kød, den bedst matcher


Anmeldelser (2)


26. mar. 2013

Bogen henvender sig til brugere med interesse for madlavning. Med sit indbydende udseende kræver den ikke særskilt formidling, men vil helt naturligt blive lånt ud af sig selv.

Ditte Ingemann har kreeret en fin bog om vegetariske salater af varierende art. Råvarerne kan købes i de fleste supermarkeder, dog er der enkelte undtagelser som emmer og fløjlsfod, der måske kræver en større indsats at få fat i. Denne kogebog er yderst indbydende i layoutet og de fine billeder af råvarer og færdige salater er taget af forfatteren, der kalder sig selv food stylist. Der er fokus på farverige sammensætninger, der fremmer den gode fornemmelse for maden. Ditte Ingemann har gennem længere tid haft bloggen "The Food Club", som madentusiaster måske allerede kender, og derfra er ideen til denne kogebog opstået. Opskrifterne er forsynet med en markering af, hvilken årstid, salaten bedst egner sig til, samt hvilken slags kød, den bedst matcher.

Der findes allerede mange bøger om salater på hylderne i bibliotekerne, og denne kan bedst sammenlignes med Suveræne salater året rundt, 2012.

Indbydende og inspirerende kogebog med årstidsopdelte, vegetariske salater fra The Food Club, der er fremstillet af årstidens råvarer, som kan købes i de fleste supermarkeder.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen

Politiken

Af

Marie Tetzlaff

d. 19. maj. 2013


Informationer og udgaver

Bog

2013