Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Salater : diætistens guide til en sund og grøn hverdag


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

96 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Käte Lindemann(forfatter)

Helle Kuhr(illustrator)
Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


En kogebog med salater i forskellige afskygninger. For alle, der gerne vil inspireres i det grønne køkken


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. dec. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 21. dec. 2020

En kogebog med salater i forskellige afskygninger. For alle, der gerne vil inspireres i det grønne køkken.

Her er 26 af forfatterens yndlingssalater. Bogen indledes med opskriftsvejledning og portioner, noget om kulhydrater og kostfibre samt en liste med kostfiber basis råvarer. Herefter følger selve opskrifterne, der er opsat med opskriften samt en liste med indhold af kcal, protein osv. pr. portion. Der er også information om hvor meget frugt og grønt, man får pr. portion. Til hver opskrift er et foto af en tallerken med salaten. Bagest i bogen er en side om tilberedningen af grøntsager, hvordan man gør brugen af grønt mere økonomisk, samt en opskrift på en basisdressing. Käte Lindemann er klinisk diætist fra UCSJ Ankerhus. Udover at have klienter, holder hun også foredrag om kost.

Meget inspirerende og visuel kogebog, hvor hver salatportion er lagt på halvdelen af tallerkenen. Det fungerer rigtig godt med det visuelle billede, hvor man direkte kan se, hvor meget grønt, der svarer til portionsangivelserne med kcal osv. Den er enkel og overskueligt opbygget.

Der kommer hele tiden nye grøntsagskogebøger. Af salatbøger findes bl.a. Salat, salat, salatNemme salater og tilbehør


og Nemme salater og tilbehør, der begge er mere omfattende KLs bog har sin force i grundigheden og det de meget visuelle fotosDer kommer hele tiden nye grøntsagskogebøger. Af salatbøger findes bl.a. Salat, salat, salat og , der begge er mere omfattende KLs bog har sin force i grundigheden og det de meget visuelle fotos.Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustrator: Helle Kuhr

Kalinde, 1. udgave