Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Sæt kursen : sådan lærer du at investere på 8 uger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

237 sider

Udgivet

2019

Ophav

Cathrine Ramsing(redaktør)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Gode råd til hvordan du lærer at tage hånd om din egen økonomi og komme tættere på økonomisk frihed. Forfatteren kommer rundt om relevante aspekter ved investering for begyndere lige fra psykologiske mekanismer til de praktiske facts, som hvordan man åbner et depot og køber sine første aktier


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. jan. 2018

af

af

Pernille Poulsen

d. 3. jan. 2018

Få styr på din økonomi og lær at investere. Med gode råd, investeringsstrategier, værktøjer, fif og kærlige spark, henvender denne bog sig primært til kvinder, der drømmer om at få styr på deres økonomi og lære at lade pengene arbejde for sig.

Igennem bogens otte uger/kapitler lærer du at tage hånd om din egen økonomi og komme tættere på økonomisk frihed. Forfatteren kommer rundt om relevante aspekter ved investering for begyndere lige fra psykologiske mekanismer til de praktiske facts, som hvordan man åbner et depot og køber sine første aktier. Bogen igennem er der inspirerende indspark og gode råd fra dygtige og erfarne investorer, psykologer og økonomiske rådgivere.

Velskrevet og let forståelig bog om et svært emne, som mange kvinder vil have stor glæde af at blive klogere på. Forfatteren Louise Fredbo-Nielsen, der er fremtidsforsker, er selv er gået fra økonomisk fiasko til at være aktie-haj.

Om kvinder og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet bøgerne PengekurenKloge kvinders guide til økonomisk frihed


Spar dig rig - og lækker


Den rationelle investor


Slå aktiemarkedet enkelt og effektivt


og Kloge kvinders guide til økonomisk frihed. Om kvinder og privatøkonomi i en mere light version kan bogen Spar dig rig - og lækker anbefales. Andre bøger om at lære at investere er fx Den rationelle investor og Slå aktiemarkedet enkelt og effektivtOm kvinder og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet bøgerne Pengekuren og . Om kvinder og privatøkonomi i en mere light version kan bogen Spar dig rig - og lækker anbefales. Andre bøger om at lære at investere er fx Den rationelle investor og Slå aktiemarkedet enkelt og effektivtOm kvinder og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet bøgerne Pengekuren og Kloge kvinders guide til økonomisk frihed. Om kvinder og privatøkonomi i en mere light version kan bogen anbefales. Andre bøger om at lære at investere er fx Den rationelle investor og Slå aktiemarkedet enkelt og effektivtOm kvinder og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet bøgerne Pengekuren og Kloge kvinders guide til økonomisk frihed. Om kvinder og privatøkonomi i en mere light version kan bogen Spar dig rig - og lækker anbefales. Andre bøger om at lære at investere er fx og Slå aktiemarkedet enkelt og effektivtOm kvinder og økonomi har Mette-Marie Davidsen skrevet bøgerne Pengekuren og Kloge kvinders guide til økonomisk frihed. Om kvinder og privatøkonomi i en mere light version kan bogen Spar dig rig - og lækker anbefales. Andre bøger om at lære at investere er fx Den rationelle investor og .


Jyllands-posten

d. 27. jan. 2018

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 27. jan. 2018Informationer og udgaver

2019

Bog

Louise Fredbo-Nielsen

Lindhardt og Ringhof, 2. udgave

2018

Bog

Louise Fredbo-Nielsen

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2018

Ebog

Louise Fredbo-Nielsen

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Randi Winther

Nota

2018

Lydbog (net)

indlæser: Randi Winther

Lindhardt og Ringhof

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Randi Winther

Audioteket