Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Sæt håret med fletninger & hårbånd : 30 frisurer fra Adéli Paris


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

127 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Armelle Kergall(illustrator)

Dorte Stæhr(oversætter)

Lingo ApS(redaktør)

m.fl

Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Trin for trin-vejledninger til 30 flettede og/eller hårbåndsfrisurer til alle hårtyper og længder


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jul. 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 30. jul. 2015

Hvad enten du er erfaren eller nybegynder indenfor brug af hårbånd, så er dette bogen for dig. Både unge piger og voksne kvinder vil kunne finde inspiration til flotte frisurer, der kan redde enhver hårdag.

Adélaïde og Lisa har stor succes med at fremstille smukke og moderigtige hårbånd i deres forretning Adéli i Paris. I denne bog kan man finde inspiration til anvendelsen af disse hårbånd. I de indledende kapitler præsenteres forskellige typer hårbånd og anvendte materialer. Forfatterne giver tips og tricks til fx toupering og isætning af hårnåle og de forskellige grundprincipper og hårprodukter gennemgås. Herefter er der forslag til 30 forskellige frisurer, alle med trin for trin guides og farvefotos, foruden indikatorer for sværhedsgrad, egnet ansigtsform og angivelse af anvendte materialer. Bogen afsluttes med oversigter, hvori frisurerne er opdelt efter henholdsvis hårlængde og anledning.

Meget anvendelig og æstetisk skønhedsbog med mange flotte frisurer til både hverdag og fest. Trin for trin guides og illustrationer er meget brugbare, og der er inspiration til alle kvinder, uagtet hårlængde, etnicitet, alder og erfaringsniveau.

I både Fletninger, knolde og snoninger!Fletninger


og Fletninger er der masser af inspiration at hente til flotte frisurer. Som titlerne afslører beskæftiger bøgerne sig dog hovedsageligt med fletningerI både , knolde og snoninger! og er der masser af inspiration at hente til flotte frisurer. Som titlerne afslører beskæftiger bøgerne sig dog hovedsageligt med fletninger.Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Armelle Kergall

Legind, 1. udgave