Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Sæt dansk i bevægelse : udeundervisning med 100 læringsmål


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

129 sider: ill.

Udgivet

2017

Ophav

Bettina Lerche(forfatter)

Sanne L. Mürer(forfatter)

Nanna Rahbæk Larsson(illustrator)
Genre og formundervisningsmaterialer
Sværhedsgrad

for danskundervisning, for lærere, for pædagoger, for læreruddannelse, for pædagoguddannelse, for børnehaveklasse, for folkeskolen, for 1. klasse, for 2. klasse


Beskrivelse


En praksisguide, der rummer over 100 bevægelseslege med dertil hørende læringsmål til undervisning i dansk i folkeskolens 0.-2. klasse


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jun. 2017

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 2. jun. 2017

Elevernes evne og motivation til at fordybe sig og fastholde fokus på det faglige øges, når perioder med stillesiddende arbejde bliver afbrudt af bevægelse. Her er over 100 bud på bevægelsesaktiviteter, der knytter sig til faget dansk. Bogen henvender sig til lærere, pædagoger og andre undervisere primært rettet mod undervisningen i 0.-2. klasse.

Bogen "Sæt dansk i bevægelse" er en praksisguide, der rummer rigtig mange bevægelseslege med dertilhørende læringsmål til undervisning i dansk i folkeskolens 0.-2. klasse. Bogen giver konkrete værktøjer, der kan omsættes til praksis med det samme. På bogens hjemmeside findes tillige en lang række danskfaglige materialer til brug i forbindelse med bogens aktiviteter.

En rigtig fin og brugbar bog, som gør det nemt og relevant at indføre bevægelse i undervisningen. Det er en ekstra styrke, at bogen er en praksisguide, hvor aktiviteterne kan anvendes i praksis med det samme.

Bevægelse i undervisningener ligeledes en guide til, hvordan man nemt og relevant kan indfri kravet om 45 minutters bevægelse i undervisningen.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 11. aug. 2017

af

af

Sofia Esmann Busch

d. 11. aug. 2017


Læsepædagogen

Årg. 65, nr. 6 (2017)

af

af

Lotte Bolø

Årg. 65, nr. 6 (2017)Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustrator: Nanna Rahbæk Larsson

Dafolo, 1. udgave

2017

E-bog

Illustrator: Nanna Rahbæk Larsson

Dafolo, 1. udgave