Gå til indholdSærligt sensitiv : guide til det gode liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

207 sider

Udgivet

2017

Originaludgave

2015


Anmeldelser (1)


2. jan. 2015

Denne bog henvender sig til kvinder, som er særligt sensitive, og som har lyst til en guide om emnet. Kan også læses hvis man har et sensitivt barn.

Bogens forfatter er journalist og selv særligt sensitiv. At være sensitiv er en udfordring i vores forandringsprægende tid. At være særligt sensitiv er bl.a. at være ekstra følsom, man bliver nemt overstimuleret, er god til at føle sig ind i andre, kan gennemskue sammenhænge og fornemme stemninger. Forfatteren gennemgå forskellige temaer bl.a. omkring at være sensitiv på arbejdet, om venskaber, om parforhold, om særligt sensitive børn, om overstimulering. Det gennemgående budskab handler om at anerkende og tage vare på sin sensitivitet, forvalte den, og finde en styrke i den, og kende sit eget værd. Der er desuden en test, hvor man kan svare på spørgsmål og finde ud af om man er sensitiv.

Det er en fin bog, og jeg er sikker på mange andre særligt sensitive vil genkende sig selv i den. Hun skriver godt og levende. Det er en force at hun selv er særlig sensitiv, og kender det på egen krop.

En amerikansk klassiker indenfor emnet er Særligt sensitive mennesker


Er du også særligt sensitiv?


, og ellers er der bl.a. Er du også særligt sensitiv? af Susanne Møberg, som nok er kendt af mangeEn amerikansk klassiker indenfor emnet er Særligt sensitive mennesker, og ellers er der bl.a. af Susanne Møberg, som nok er kendt af mangeEn amerikansk klassiker indenfor emnet er Særligt sensitive mennesker, og ellers er der bl.a. Er du også særligt sensitiv? af Susanne Møberg, som nok er kendt af mange.

Lektørudtalelse

Af

Mette Fersum


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Bog

2017

Bog

2015

Bog

2015

Ebog

2015