Gå til indholdBøger / faglitteratur

Særligt sensitiv : guide til det gode liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

207 sider

Udgivet

2017

Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2015

af

af

Mette Fersum

d. 2. jan. 2015

Denne bog henvender sig til kvinder, som er særligt sensitive, og som har lyst til en guide om emnet. Kan også læses hvis man har et sensitivt barn.

Bogens forfatter er journalist og selv særligt sensitiv. At være sensitiv er en udfordring i vores forandringsprægende tid. At være særligt sensitiv er bl.a. at være ekstra følsom, man bliver nemt overstimuleret, er god til at føle sig ind i andre, kan gennemskue sammenhænge og fornemme stemninger. Forfatteren gennemgå forskellige temaer bl.a. omkring at være sensitiv på arbejdet, om venskaber, om parforhold, om særligt sensitive børn, om overstimulering. Det gennemgående budskab handler om at anerkende og tage vare på sin sensitivitet, forvalte den, og finde en styrke i den, og kende sit eget værd. Der er desuden en test, hvor man kan svare på spørgsmål og finde ud af om man er sensitiv.

Det er en fin bog, og jeg er sikker på mange andre særligt sensitive vil genkende sig selv i den. Hun skriver godt og levende. Det er en force at hun selv er særlig sensitiv, og kender det på egen krop.

En amerikansk klassiker indenfor emnet er Særligt sensitive menneskerEr du også særligt sensitiv?


, og ellers er der bl.a. Er du også særligt sensitiv? af Susanne Møberg, som nok er kendt af mangeEn amerikansk klassiker indenfor emnet er Særligt sensitive mennesker, og ellers er der bl.a. af Susanne Møberg, som nok er kendt af mange.Informationer og udgaver

2017

Bog

Ulla Hinge Thomsen (f. 1971)

Rosinante, 2. udgave

2015

Bog

Ulla Hinge Thomsen (f. 1971)

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2015

Bog

Ulla Hinge Thomsen (f. 1971)

Rosinante, 1. udgave

2015

Ebog

Ulla Hinge Thomsen (f. 1971)

Rosinante, 1. eBogsudgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Karoline Munksnæs

Lindhardt og Ringhof