Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Sårbare unge : mentaltræning til positiv udvikling, motivation og selvværd


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

96 sider: ill.

Udgivet

2019

Ophav

Line Spicker(forfatter)

Frank Rothstein(forfatter)
Genre og formøvelser

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj. 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 29. maj. 2019

Denne bog giver forældre og pædagogiske faggrupper værktøjer til mentaltræning af sårbare unge mellem 13 og 20 år, så de unge kan finde motivation, få selvværd og udvikle sig positivt.

Cirka 30 procent af alle unge lider af mistrivsel. Denne udgivelse introducerer sin læser for denne mistrivsel og viser veje frem. Bogen er baseret på positiv psykologi og præsenterer et mentalt træningsprogram målrettet styrkelse af de unges positive udvikling, motivation og selvværd samt kontrol af følelser. Bogen veksler mellem teori, cases og praktiske øvelser, som klæder den voksne læser på til at hjælpe de unge i mistrivsel.

Det er en virkelig god og meget konkret udgivelse, skrevet i et læsevenligt sprog og med en masse meget konkrete øvelser, som er lette at gå til. Det er en udgivelse, som kan hjælpe mange voksne med at hjælpe sårbare unge.

Man kan finde yderligere inspiration til styrkelse af sårbare børn via positiv psykologi i titler som Du bli'r hvad du tænkerLivsduelighed og børns karakterstyrker


Styrk skolen


, Livsduelighed og børns karakterstyrker og Styrk skolenMan kan finde yderligere inspiration til styrkelse af sårbare børn via positiv psykologi i titler som Du bli'r hvad du tænker, og Styrk skolenMan kan finde yderligere inspiration til styrkelse af sårbare børn via positiv psykologi i titler som Du bli'r hvad du tænker, Livsduelighed og børns karakterstyrker og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 19. sep. 2019

af

af

Heidi Friborg Christophersen

d. 19. sep. 2019Informationer og udgaver

2019

Bog

Line Spicker

Muusmann, 1. udgave

2019

E-bog

Line Spicker

Muusmann, 1. udgave