Gå til indholdBøger / faglitteratur / snitmønstre

Sådan syr du : børnetøj fra 1-4 år i enkelt design


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

121 sider: ill. i farver (2 mønsterark)

Udgivet

2007

Ophav

Rikke Misciattelli(forfatter)
Genre og formsnitmønstre

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Kirsten Katholm

2007

For forældre til mindre børn og andre der gerne vil sy børnetøj. Kan anvendes af alle med et elementært kendskab til syning.

I bogen fortælles om hele syprocessen med måltagning, indkøb eller genbrug af stof, brug af mønstre, klipning og syning. Der beskrives en lille garderobe til piger og drenge illustreret med store farvefotografier af børn iført det syede tøj. Modellerne er pyjamas, uldfrakke med hue, skjorter, slips, blomsterbroche, spencer, vest, badeshorts m.v. Sidst i bogen findes tegninger af mønsteroplægning og mønsterark til de enkelte modeller. I forordet fortæller forfatteren, at modellerne er enkle og hurtige at sy, og at de er inspireret af tøjet fra vores bedsteforældres tid, men i en moderne og nutidig stil.

Det er igen blevet moderne at sy og strikke, så det er fint med en ny udgivelse om specielt syning af tøj til børn i alderen fra et til fire år. Den supplerer Sy sejt børnetøj fra 2005 og Børnetøj 0-3 år fra 2006.

Inspirerende og farverig sybog med enkelt og anvendeligt børnetøj. Mange praktiske råd om detaljer ved syningen, som gør den velegnet for også unge forældre, som er nybegyndere ud i syning.


Bogmarkedet

Årg. 153, nr. 16 (2007)

af

af

Hanne Smedegaard

Årg. 153, nr. 16 (2007)Informationer og udgaver

2007

Bog

Rikke Misciattelli

Aschehoug, 1. udgave