Gå til indholdBøger / skønlitteratur til børn / roman

Sådan ser lykken ud


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

366 sider

Udgivet

2015

Ophav

Jennifer E. Smith(forfatter)
Genre og formroman

Beskrivelse


En mailkorrepondance fører den 17-årige filmstjerne Graham til Maine og den helt almindelige pige, han har skrevet med. Men kan de have et forhold, og hvad er det Ellie skjuler?


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2015

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 27. jan. 2015

Den 17-årige filmstjerne Graham forelsker sig i den helt almindelige pige Ellie. Men kan sådant et forhold overhovedet fungere, og hvad er det Ellie skjuler? En feel-good historie for piger fra 14 år og voksne.

En mail til en forkert adresse starter en bølge af mails mellem filmstjernen Graham i Hollywood og lillebypigen Ellie, og da de endelig mødes i virkeligheden fortættes den varme stemning. Men Graham er en meget offentlig person, og Ellie derimod har al mulig grund til at holde sig ude af mediernes søgelys på grund af sin noget spegede familiebaggrund. Modstand, forviklinger og problemer tårner sig op, men måske ender det med, at deres følelser alligevel er så stærke, at de kan klare det sammen?.

Romantisk og dydig historie på den amerikanske måde om et umage par en smuk sommer i Maine. Det er en fyldigt skrevet bog med mange detaljer, dialog og stemninger og en langsom handling, hvor problemer opstår, men aldrig når at udvikle sig alt for dramatisk, før de er løst. Bogen starter godt, men så fader handlingen ud, der kommer til at mangle kant og action, og jeg syntes ikke, at personerne og historien var rigtig troværdig. Forsiden er enkel, men man er ikke i tvivl om emnet.

Minder en del om forfatterens Den statistiske sandsynlighed for kærlighed ved første blik, som også handler om tilfældigheder, der fører til kærlighed.


Børn & bøger

Årg. 68, nr. 4 (2015)

af

af

Kirsten Aggerholm

Årg. 68, nr. 4 (2015)Informationer og udgaver

2015

Bog

Jennifer E. Smith

Høst, 1. udgave

2015

E-bog

Jennifer E. Smith

Høst, 1. eBogsudgave