Gå til indholdSådan bliver kvinder lykkelige


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

235 sider

Udgivet

2007

Originaludgave

2006


Beskrivelse


Selvhjælpsbog med filosofiske betragtninger og fortællinger hvor forfatteren underbygger sine pointer og anviser veje til et lykkeligt liv


Anmeldelser (5)


1. jan. 1970

En bog i et stort forfatterskab med refleksioner om personlig udvikling og kvindeliv. Den kan anvendes dels til læsere af forfatterskabet, hvor navnet vil være salgsargument nok i sig selv, dels af brugere af mere seriøse selvhjælps bøger.

Weldons store forfatterskab ser på kvinder, feminisme, samfundet og burde ikke behøve introduktion, da hun er løbende oversat til dansk, bl.a. med biografien Auto da Fay, 2002 og Mandefælden, 2004 Dette er ikke en selvhjælpsbog med top-ti lister over problemløsninger, men en samling af refleksioner over kvinder og deres evne/manglende evne til at blive lykkelige. Weldon blander filosofiske betragtninger med fortællinger af typen "lad mig fortælle dig lignelsen om Jason, William og Zoë". Hun kommer ind på sex, mad, venner, familie, shopping, chokolade, død, tab, ensomhed og skam. Forsiden viser en mandetorso med fremhævet forfatternavn i lilla. Bagsideteksten er klar og dækkende for indholdet. Sprogligt i Weldons sædvanlige høje leje. Det er en smagssag, om man kan lide formen og de mange lette løsninger.

Emnet kvindelig selvudvikling er populært og senest kom Aalunds Hvad du ønsker, skal du få, 2006 og Holbæks Kys det liv!, 2003.

En bog om selvudvikling og kvindeliv og om, hvordan kvinder kan finde lykken ved at reflektere bevidst over den. En samling af mere eller mindre filosofiske betragtninger blandet med illustrative småfortællinger. Forfatteren er kendt og elsket af mange, og vil blive brugt pga. navnet og emnet af kvindelige (modne) læsere.

Lektørudtalelse

Af

Sanne Caft

Jyllands-posten

Af

Annelise Vestergaard

d. 24. maj. 2007

Berlingske tidende

Af

Karen Margrethe Schelin

d. 26. maj. 2007

Weekendavisen

Af

Anne Knudsen

d. 8. jun. 2007

Kvinden & samfundet

Af

Marie-Louise Holm

Årg. 123, nr. 3 (2007)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2008

Ebog

2015

Bog

2007