Gå til indholdBøger / faglitteratur / håndbøger

Sådan bliver du en mand : Euromans 150 regler


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

189 sider (nogle i farver)

Udgivet

2017

Ophav
Genre og formhåndbøger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Om alt det, du skal vide om mad, mode, bøger, musik, film, penge, kvinder, verden, sport, opførsel, politik, biler, berømte mænd, og generel overlevelse


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. mar. 2017

af

af

Henrik H Pedersen

d. 30. mar. 2017

150 gode råde og leveregler for mænd indenfor omgangsformer, tøj og stil samt bl.a. mad, bøger, sport, film, biler og musik. For et bredt spektrum af mænd, men kvinder vil helt sikkert også føle sig underholdt ved at kigge med.

Kender du stryge-remsen, kan stege en god bøf til svigermor eller blære dig med en god klassiker? Hvis ikke, så har du mulighed for svaret her. Bogen er udgivet af livsstilsmagasinet Euroman og hvor alle bogens forfattere stammer fra. I 15 kapitler kommer læseren rundt om mange aspekter omkring livsstil og typiske mande-interesser. Det kan handle om god opførsel og tøjstil, men i høj grad også om klassiker-kendskab indenfor emner som bl.a. litteratur, film, biler, musik. Alle kapitler er forholdsvis ens bygget op i rubrikker med tegninger, grafik, tekst og fotos. Bogen er i mindre sort handy-format med rød snor.

Lille elegant bog fra Euroman. For mange mænd, som bare har fulgt lidt med i timerne, er her ikke meget ny viden. Men sammenlagt en velskrevet bog hvor man føler sig godt underholdt undervejs.

Kan delvis sammenlignes med Blærerøven vender tilbage (igen, igen)Den store blærerøv


Stil med Emil


, Den store blærerøv og Stil med Emil. Nærværende bog kommer dog lidt bredere rundt omkring emnerne, som ikke kun er tøj, omgangsformer og stilKan delvis sammenlignes med Blærerøven vender tilbage (igen, igen), og Stil med Emil. Nærværende bog kommer dog lidt bredere rundt omkring emnerne, som ikke kun er tøj, omgangsformer og stilKan delvis sammenlignes med Blærerøven vender tilbage (igen, igen), Den store blærerøv og . Nærværende bog kommer dog lidt bredere rundt omkring emnerne, som ikke kun er tøj, omgangsformer og stil.


Politiken

d. 21. apr. 2017

af

af

Mikkel Thulstrup Nielsen

d. 21. apr. 2017


Weekendavisen

d. 31. mar. 2017

af

af

Marta Sørensen

d. 31. mar. 2017Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustratorer: Carsten Oliver Bieräugel, Thomas Amby Johansen

Euroman,Carlsen, 1. udgave

2017

Ebog

Illustratorer: Carsten Oliver Bieräugel, Thomas Amby Johansen

Euroman,Carlsen, 1. e-bogsudgave