Gå til indholdBøger / faglitteratur

Så sagde vi du var moren : en søvnløst (k)ærlig fortælling om det første år


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

239 sider: ill.

Udgivet

2021

Ophav
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


En kærlig og sjov fortælling om det første år som mor. Henvender sig til kommende og nye mødre


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. okt. 2021

af

af

Hamide Kara

d. 22. okt. 2021

En kærlig og sjov fortælling om det første år som mor. Henvender sig til kommende og nye mødre.

Radiovært og forfatter Majbritt Maria Lundgaard skriver om alt dét om moderskabet, som ingen siger højt eller fortæller om. Med overskrifter som "Skal du have babsetår", "Mafiaen for mælk", "Den dårlige stemning", "Tigerspring og den svære, skamfulde vrede", "Dårlig samvittighed - altid", "Morpolitiet, ligestilling og tilbage til jobbet?" skriver Lundgaard om alt det som hun ikke kunne vide før datteren Ellens ankomst. Forfatteren skriver hvordan livet ændrede sig, da hun blev mor i 2020, og beskriver det som det smukkeste, hårdeste og mest skelsættende år. "Derfor deler jeg min egen kamp med at passe ind i moderskabet - et skab, jeg selv og vi selv reproducerer rundt om os, og som jeg synes, vi skal sparke lågen ud på, så vi kan få luft derinde.".

En velskrevet og underholdende bog om at blive mor for første gang. Personligt og ufiltreret fører Majbritt Maria Lundgaard læseren igennem hele følelsesregistret, som de fleste nybagte mødre vil nikke genkendende til. Med en blanding af alvor og humor fortæller forfatteren om alt fra da hun mødte sin kæreste, graviditeten, fødslen, parforholdets udfordringer, de perfekte mødre på Instagram, arbejdspladsen, ligestilling til kampen om at få dagligdagen til at fungere.

En anden sjov og ærlig dagbogsberetning om at være nybagt mor er: Hvor lagde jeg babyen?: afsløringer fra en nybagt mor.Informationer og udgaver

2021

Bog

Illustrator: Kristina Bernat

Grønningen 1, 1. udgave

2021

Ebog

Illustrator: Kristina Bernat

Grønningen 1, Udgave: E-bog

2021

Lydbog (net)

indlæser: fremgår ikke af materialet

Grønningen 1