Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Så er det grilltid


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

303 sider: ill. i farver

Udgivet

2012

Ophav

Jamie Purviance(forfatter)

Tim Turner(illustrator)

Signe Lyng(oversætter)

Annette Ekstrand(redaktør)
Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Mere end 200 opskrifter på kød-, fisk- og grønsagretter til gas- og kuglegrill. Med gode råd og fotos der viser de grundlæggende teknikker i grillning med trækul og gas


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. mar. 2012

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 20. mar. 2012

Henvender sig bredt både til grillentusiaster, der søger ny inspiration, men også til nybegyndere i grillkunsten, der her vil finde god hjælp i de grundige vejledninger.

Forfatteren er uddannet kok og har skrevet en del andre af grillbøgerne i Weber-serien. Denne hører til i den tunge ende; grundig og omfattende. Overskuelig indholdsfortegnelse, hvor de forskellige afsnit er pædagogisk inddelt i farver, hvilket gør bogen let at finde rundt i. Der indledes med et grundigt afsnit om redskaber, grill, udskæring og forberedelser. Derefter følger afsnit med forretter, de forskellige kødtyper, grøntsager og desserter. Ved hver opskrift angives arbejdstid. På venstresiderne finder man hurtige nemme opskrifter, der er lette at gå til, på højresiderne de mere avancerede, der kræver lidt mere tid. Bagerst grillvejledninger og register. Fine inspirerende fotos.

Der findes mange spændende grillkogebøger, denne udgivelse minder i omfang mest om Grill : opskrifter, teknikker, redskaber, der kom i 2008. Så er det grilltid er dog lettere af finde rundt i og lade sig inspirere af.

Meget udførlig og omfattende grillkogebog, der især udmærker sig ved sin kombination af nemme og mere udfordrende opskrifter.Informationer og udgaver

2012

Bog

Illustrator: Tim Turner

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2017

Ebog

Illustrator: Tim Turner

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave