Gå til indholdS.E.C.R.E.T. : det hemmelige selskab. Bind 2 : Shared


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

317 sider

Udgivet

2013

genre/form

romanOriginaludgave

2013


Beskrivelse


Fortællingen om Cassie, der gennem det hemmelige selskab S.E.C.R.E.T. har udviklet sig personligt og ikke mindst seksuelt


Anmeldelser (1)


25. okt. 2013

Erotisk kærlighedsroman i den bedre ende af chick lit-genren og 2. del af serie. Dermed burde efterspørgslen være sikret.

Canadisk succesromanserie, skrevet under pseudonym. Cassie, som vi lærte at kende i 1. del, gennemførte de hemmelige trin i sin erotiske og personlige frigørelse, forelskede sig i sin chef, Will, men blev kort efter slemt skuffet. Nu arbejder hun selv i organisationen S.E.C.R.E.T. Dauphine sælger vintage-tøj og trænger til eventyr, musikeren Mark indtræder i seksuel tjeneste, og de to falder hurtigt for hinanden. Cassie trøster sig med lækre mænd, mens Will venter barn med en kvinde, han ikke elsker. Intrigerne løber side om side med de seksuelle udfoldelser, og ikke helt så forudsigeligt, som man kunne vente. Der er miljø, hjerte og lune i den hyggelige og saftige fortælling.

Trilogien Fifty shades åbnede for alvor det erotiske romanmarked og er ofte udgangspunkt for sammenligning i genren, der bl.a. kaldes mommy porn. Heraf er Adelines 2 bøger hyggeligere og mere velfortalte med bedre person- og miljøbeskrivelser end flertallet.

2. del af den erotiske chick lit-fortælling om Cassie, der gennem det hemmelige selskab S.E.C.R.E.T. har frigjort sig personligt og seksuelt. Hendes nyfundne lykke med chefen Will fik en brat ende i 1. del, men selv om han venter barn med en anden, er kærligheden kun på stand by. Sideløbende følger vi Dauphine som ny deltager i programmet og hendes forelskelse i musikeren Mark. Hyggelig og saftig, ret velskrevet underholdning.

Lektørudtalelse

Af

Annemette Schønberg Johnsen


Informationer og udgaver

Bog ([Bind] 2)

2013