Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Rygtet vil vide : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

366 sider

Udgivet

2012

Ophav

Jill Mansell(forfatter)

Marie Kopp(oversætter)
Genre og formroman, chick lit, humor
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2009


Beskrivelse


Tilly flygter fra et forlist kæresteforhold i London til en lille provinsby. Hun ønsker at modstå byens berygtede kvindebedårer, Jack. Men flygter hun fra sit livs kærlighed?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2010

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 1. okt. 2010

Sød, sjov, hyggelig og charmerende roman, der vil blive godt modtaget af kvindelige lånere ca. 25-60 år. Den kombinerer ungdommelig chick-lit med mere voksen lilleby-hygge og engelsk humor.

Med letflydende pen og stor charme fortæller en af Englands mest populære forfattere historien om ca. 28-årige Tilly, der flytter fra London for at være assistent for den rare bøsse Max og hans datter i en mindre provinsby, hvor veninden Erin bor. Erin har en affære med en mand, hvis ex-kone er hysterisk jaloux. Forudsigeligt nok bliver Tilly hurtigt tiltrukket af Max' gode ven Jack, der har et frygteligt ry som hjerteknuser. Der går mange rygter, og rygtespredere har stor magt. Tilly holder (næsten) skansen over for Jack, og samtidig udvikler situationen sig uventet for Erin og bogens andre centrale bipersoner. Sød, frisk forside og behagelig typografi, desværre på halvgennemsigtigt papir.

Forfatteren har skrevet en række romaner, dette er den 3. på dansk. Hun placerer sig et sted mellem Kinsella/Keyes og Binchy, og man kan såmænd også se hende som en slags nutidens Austen. Eller Nynne møder Korch.

Vittig og charmerende roman, mest for kvinder, om kærlighedens forunderlige veje i en engelsk provinsby. Man hygger sig gevaldigt med historien om Tilly, der flytter ind hos Max og bliver del af hans brogede hverdag. Bysladderen trives, forelskelserne blomstrer og bizarre optrin finder sted, mens Tilly og vennerne prøver at finde vej i tilværelsens mangfoldighed. Målgruppen er især kvinder 25-60 år.Informationer og udgaver

2012

Bog

Jill Mansell

Thaning & Appel, 2. udgave

2010

Bog

Jill Mansell

Thaning & Appel

2021

Ebog

Jill Mansell

North Audio Publishing

2010

Ebog

Jill Mansell

Thaning & Appel, 1. udgave

2021

Lydbog (net)

indlæser: Louise Herbert

North Audio Publishing

2011

Lydbog (net)

indlæser: Louise Herbert

AV Forlaget

2011

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Louise Herbert

AV Forlaget Den Grimme Ælling

2011

Lydbog (cd)

indlæser: Louise Herbert

AV Forlaget Den Grimme Ælling