Gå til indholdRyd op og få styr på dit liv : guide til overblik, orden og ny energi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

224 sider: ill. i farver ; 28 cm

Udgivet

2021

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Masser af tips, gode råd og gør-det-selv-projekter, der vil hjælpe dig med at få bedre styr på alle de ting og sager, der ikke har "et sted at bo". For alle, der ønsker at blive bedre til at organisere og rydde op


Anmeldelser (1)


20. maj. 2021

Masser af tips, gode råd og gør-det-selv-projekter, der vil hjælpe dig med at få bedre styr på alle de ting og sager, der ikke har "et sted at bo". For alle, der ønsker at blive bedre til at organisere og rydde op.

Rod, uorden og manglende organisering kan påvirke os negativt, både fysisk og mentalt. Men for mange mennesker er det en uoverskuelig proces, at rydde op og ud i de mange materielle ting vi anskaffer os og i mange tilfælde knytter os til. Bogen indledes med et omfattende kapitel om rod, psykologien bag og om at sætte oprydningen i system. Indkøbsvaner, oprydningsgrej og rengøring beskrives, ligesom forskellige gode råd til systematisering og udsmidning præsenteres. Endelig gennemgår bogen systematisk boligens forskellige rum og kommer med forslag og idéer til, hvordan man lettest kan sortere og organisere det enkelte rum.

Indbydende og lettilgængelig bog om oprydning og om hvor meget det påvirker vores humør og energi, når rodet vokser os over hovedet. De mange gode råd og forskellige oprydningsplaner er brugbare og vil lette arbejdet med at ændre både indkøbsvaner og sorteringsopgaver på en positiv og hensigtsmæssig måde.

Hele den nye oprydningsbølge startede med Marie Kondos Magisk oprydning


99 minimalistiske husråd


Ryd op i dit rod - og bo bedre med Feng Shui


. 99 minimalistiske husråd omhandler oprydning i alle livets aspekter. Ryd op i dit rod - og bo bedre med Feng Shui har fokus på at indrette efter Feng Shui-teorienHele den nye oprydningsbølge startede med Marie Kondos Magisk oprydning. omhandler oprydning i alle livets aspekter. Ryd op i dit rod - og bo bedre med Feng Shui har fokus på at indrette efter Feng Shui-teorienHele den nye oprydningsbølge startede med Marie Kondos Magisk oprydning. 99 minimalistiske husråd omhandler oprydning i alle livets aspekter. har fokus på at indrette efter Feng Shui-teorienHele den nye oprydningsbølge startede med Marie Kondos Magisk oprydning. 99 minimalistiske husråd omhandler oprydning i alle livets aspekter. Ryd op i dit rod - og bo bedre med Feng Shui har fokus på at indrette efter Feng Shui-teorien.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2021