Gå til indholdRun rhino run


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

528 sider

Udgivet

2017

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Er der en sammenhæng mellem krybskytteri efter især næsehornshorn i Afrika og illegal organtransplantation i bl.a. England? Den sydafrikanske ex-navyseal Jan og hans tidligere kollega i det britiske efterretningsvæsen, Laura, arbejder på hver sin sag


Anmeldelser (1)


8. nov. 2017

Er der en sammenhæng mellem krybskytteri efter især næsehornshorn i Afrika og illegal organtransplantation i bl.a. England? Den sydafrikanske ex-navyseal Jan og hans tidligere kollega i det britiske efterretningsvæsen, Laura, arbejder på hver sin sag. For dig, der holder af hæsblæsende spænding og/eller Afrikas dyreliv.

Drabet på et par venner får Jan til at gå ind i jagten på kyniske krybskytter, der er ved at udrydde store dele af Afrikas fauna. Fundet af et lager med frosne menneskeorganer i London kæder Laura sammen med et forbløffende antal forsvundne afrikanske migrantbørn. Parallelt følger vi en ung kinesisk kvindelig krybskytte, hendes bagmænd og en russisk oligark på jagt efter en organdonor. Jan og Laura er efter begivenhederne i Den serbiske forbindelse


blevet tvunget adskilt, men deres sager nærmer sig hinandenDrabet på et par venner får Jan til at gå ind i jagten på kyniske krybskytter, der er ved at udrydde store dele af Afrikas fauna. Fundet af et lager med frosne menneskeorganer i London kæder Laura sammen med et forbløffende antal forsvundne afrikanske migrantbørn. Parallelt følger vi en ung kinesisk kvindelig krybskytte, hendes bagmænd og en russisk oligark på jagt efter en organdonor. Jan og Laura er efter begivenhederne i Den serbiske forbindelse blevet tvunget adskilt, men deres sager nærmer sig hinanden.

Det er en rasende spændende og veldokumenteret bog i et godt og mundret sprog, men den tynges lidt ned af for mange udfoldede sidehandlinger, der gør den rigeligt lang.

Dele af persongalleriet går igen i Ørlunds spændingsbøger, startende med Kapring over Kairo


. Læsere af Wilbur Smith og John le Carrés socialt indignerede Afrika-bøger kan fortsætte med ØrlundDele af persongalleriet går igen i Ørlunds spændingsbøger, startende med Kapring over Kairo. Læsere af Wilbur Smith og John le Carrés socialt indignerede Afrika-bøger kan fortsætte med Ørlund.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson


Informationer og udgaver

Bog

2017

Ebog

2017