Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Rumhavne

Del 2 af Rummets guder

Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
217 sider
Udgivet
2018
Ophav
Genre og form
roman, science fiction, gys, horror
Målgruppe

For 12-16-årige

Originaludgave
2018

Beskrivelse


Science fiction. Det er 3 år siden Miko og Drex flygtede fra deres hjemplanet. Men en dag støder Miko på en mulig ledetråd i hans jagt på guderne, og hans drøm om modstand vågner igen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. jan. 2018

af

af

Martin W Hansen

d. 26. jan. 2018

Miko og Drex har levet på flugt fra Fredsvogterne i flere år, men Miko har ikke glemt den frygtelige hemmelighed fra sit syn i Mortus hus. For læsere over 12 år, der kan lide science fiction og gys.

Dette er 2. og sidste del af serien om "Rummets guder", hvor vi møder vennerne Miko og Drex på et tidspunkt, hvor de har været på flugt fra Fredsvogterne i 3 år. De har skjult sig på den modbydelige planet Zoltr, som generelt er fyldt med al udskuddet fra resten af universet. Men Miko har ikke glemt sin viden om de kosmiske guders plan for universet. Så da han en dag ser muligheden for at komme væk fra Zoltr, måske lære noget mere om guderne, og ikke mindst redde Drex fra at drikke sig ihjel, tager han chancen og tager med den skumle Di-Hozir til mineplaneten Andros. Men få ting er som de ser ud til, og sære hændelser følger vore hovedpersoner i deres kamp mod de gamle guder. Forsiden er lavet af Aske Schmidt Rose.

Det er en rigtigt god afslutning på en meget spændende og handlingsmættet science-fiction-gyser, som dog denne gang har langt mere action end 1'eren. "Rummets guder" er som serie ikke så "skæv" som mange af forfatterens øvrige værker har en tendens til, og er en glimrende indgang til forfatterskabet i det hele taget.

Serien vil egne sig til dem, der kan lide historier om kosmiske rædsler som Bunker 137Skyggen over Mundstrup og Skyggen over MundstrupSerien vil egne sig til dem, der kan lide historier om kosmiske rædsler som Bunker 137 og .