Gå til indholdRum til livet : boost dig selv og dit hjem gennem oprydning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

181 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


En bog med indsigt og redskaber til at gøre oprydning lystbetonet. Henvender sig til alle, som ønsker lette principper til oprydning i hjemmet


Anmeldelser (1)


26. aug. 2022

En bog med indsigt og redskaber til at gøre oprydning lystbetonet. Henvender sig til alle, som ønsker lette principper til oprydning i hjemmet.

Sanne Severinsen er oprydningsekspert og -coach og har det som sin mission at vise, at oprydning godt kan være lettere, mere lystbetonet og flowfyldt. Med overskrifter som "Derfor udskyder du oprydning", "Når energien er tung eller let", "Elsk dit rod væk", "Kunsten at give slip", "Skab et hjem du elsker" mv. skriver Severinsen, at hendes eget oprydningsgennembrud var for 13 år siden, og at det blev et redskab til at finde ro, klarhed og energi. Ifølge forfatteren forårsager udskydelse af oprydning en indre kamp, hvor man på den ene side gerne vil rydde op, og på den anden side helst være fri. Vil man opløse den indre kamp skal man tage selvkærlige valg oprydningsmæssigt og arbejde med flowfyldt oprydning. I bogen finder man øvelser, faktabokse og refleksionsspørgsmål.

Med bogen får man inspiration og konkrete idéer til oprydning, som ikke altid har det bedste ry. Forfatteren ønsker at ændre oprydningens dårlige ry, så mange læsere kan opnå et kærligt og energifyldt hjem. Læsere, som synes, at oprydning er uoverskueligt og trættende, vil opnå stor glæde og gavn. Bogen er skrevet i et nærværende og direkte sprog og de mange øvelser fremmer lysten til at komme i gang.

Andre titler, hvor man kan finde ro og balance gennem oprydning, er fx Magisk oprydning


Dit rummelige selv


og Dit rummelige selvAndre titler, hvor man kan finde ro og balance gennem oprydning, er fx Magisk oprydning og Andre titler, hvor man kan finde ro og balance gennem oprydning, er fx Magisk oprydning og Dit rummelige selv.

Lektørudtalelse

Af

Hamide Kara


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (net)

2022