Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Rubberbands! : flotte smykker af seje elastikker


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
47 sider: ill. i farver
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
vejledninger, idebøger
Målgruppe

For 8-12-årige


Beskrivelse


Vejledninger til hvordan du laver armbånd og forskellige andre smykker og figurer af farvestrålende elastikker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. nov. 2014

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 20. nov. 2014

Er du også vild med at lave seje smykker eller sjove figurer af elastikker? Så er disse to bøger lige noget for dig. For 8-12-årige der er bidt af en gal Rainbow Loom.

Disse to bøger beskriver hvordan du selv kan lave forskellige smykker eller figurer af små farvestrålende elastikker ved hjælp af en hæklenål og to blyanter, en gaffel eller en Rainbow Loom. Der er trin for trin vejledninger og mange fotos, der beskriver de forskellige opskrifter og teknikker. I bogen om Charms finder du opskrifter på alt lige fra vedhæng i form af en panda eller hjerter til hårspænder med blomster. I bogen om smykker er der bl.a. opskrifter på surfer-armbånd og flowerpower blomsterarmbånd.

Mine to drenge på hhv 8 og 10 år synes, at mange af opskrifterne er lette til at gå til, mens andre krævede en smule hjælp fra en voksen. Men når du først har fanget teknikken, er her opskrifter til mange timers underholdning.

Der er ikke andre bøger på dansk om at lave disse smykker af elastikker. Der findes et par stykker på engelsk fx Rainbow Loom og så findes der rigtig mange klip på you tube, hvor du også kan hente inspiration.