Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Route 66 morderen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

351 sider

Udgivet

2015

Ophav

Becky Masterman(forfatter)
Genre og formroman, krimi

Beskrivelse


Krimi. Den 59-årige tidligere FBI agent Brigid Quinn forsøger at finde sig til rette i rollen som pensionist og hustru. Da politiet pågriber en formodet seriemorder, trækkes Quinn ind i en gammel sag, der vender op og ned på alt


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. feb. 2015

af

af

Marion Tirsgaard

d. 17. feb. 2015

Den 59-årige pensionerede FBI-agent Brigid Quinn forsøger at finde sig til rette i rollen som pensionist og hustru, men det falder hende svært. Da politiet pågriber en mand, der påstår, at han er Route 66 morderen, får Quinn chancen for at rette op på fortiden. Til krimilæsere af begge køn.

Som FBI-agent efterforskede Quinn mordene på en række unge kvinder, der blev fundet langs Route 66 i Arizona. En ung kvindelig FBI agent, som Quinn havde under sine vinger, blev et af ofrene, og morderen undslap. Da politiet år efter pågriber en lastbilschauffør, der kører rundt med et mumificeret lig i lastbilens kabine, bliver sagen genåbnet. Manden påstår, at han er Route 66 morderen, og Quinn trækkes ind i sagen igen. Forfatteren, der er redaktør på et lægetidsskrift og selv bosiddende i Tucson, Arizona, debuterer med denne krimi, der er 1. del i krimiserien om Brigid Quinn. Bogen er blevet nomineret til flere priser i hjemlandet.

En elementært spændende, velskrevet og udmærket seriemorder-krimi, der dog ikke skiller sig ud hverken i sprog eller plot. Det gør hovedpersonen til gengæld, og det er især i skildringen af den aldrende og uortodokse Brigid Quinn, at bogen bliver interessant, fornyende og læseværdig.

Både forfattere som Susanne Staun og Thomas Rydahl har gjort brug af aldrende hovedpersoner i deres krimier. Karin Slaughter skriver også krimier, der foregår i det sydlige USA.


Litteratursiden.dk [online]

d. 26. mar. 2015

af

af

Pernille Jørgensen

d. 26. mar. 2015


Politiken

d. 19. apr. 2015

af

af

Søren Vinterberg

d. 19. apr. 2015Informationer og udgaver

2017

Bog

Becky Masterman

Jentas, 2. udgave

2015

Bog

Becky Masterman

Jentas, 1. udgave

2015

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Pernille Bévort

Jentas Lyd,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2015

Lydbog (cd)

indlæser: Pernille Bévort

Jentas Lyd,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2015

E-bog

Becky Masterman

Jentas

2015

Lydbog (online)

indlæser: Pernille Bévort

Katrin Agency