Bøger / faglitteratur / idebøger

Rollinger & roulader : opskrifter, tips og idéer til familier med børn


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
265 sider: ill. i farver ; 29 cm
Udgivet
2009
Ophav
Genre og form
idebøger, opskrifter

Beskrivelse


En livsstils- og inspirationsbog for børnefamilier med hovedvægt på mad- og bageopskrifter. Desuden tips og idéer til lege og kreative aktiviteter.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2009

af

af

Lone Krøgh

d. 4. nov. 2009

Efter megasuccessen Krudtugler & kanelsnegle kommer her en efterfølger, som er mindst lige så god, og som vil appellere til madinteresserede og kreative småbørnsmødre. Rollinger & roulader behøver ingen formidling; den skal nok låne sig selv ud igen og igen og igen.

Flot, inspirerende og overskudsagtig opskrifts- og idébog til især mødre i børnefamilier. Sif Orellana er selv mor til tre drenge, som er med på mange af bogens stemningsfyldte farvefotografier. Hun formidler fint glæden ved livet, børnene, hverdagen, højtiderne og årets gang, og hun har mange ideer til kreative eller praktiske aktiviteter med børn, altimens hun forsøger at gribe nuet og at se det store i det små. Ud over rigtig mange lækre og børnevenlige madopskrifter indeholder bogen tips og tricks til familievenlige gøremål året rundt, til fødselsdage, ferier og de små højdepunkter, man selv kan skabe i hverdagen. Også afsnit om at fortælle historier, venindeskaber, om at komme i gang med at løbe og meget mere. Mit læseeksemplar er fyldt med bogmærker, for selv om jeg ikke er en udpræget kreativ type, er der mange ideer og opskrifter, som bare må afprøves.

Sif Orellanas egen Krudtugler & kanelsnegle fra 2004 er en af de absolut bedste og mest populære opskrifts- og idebøger for børnefamilier. Den holder stadig skansen, og Rollinger & roulader vil som den være et must på ethvert bibliotek.

Inspirerende, charmerende og bredt anvendelig efterfølger til den succesfulde opskrifts- og idébog Krudtugler & kanelsnegle.


Kristeligt dagblad

d. 12. dec. 2009

af

af

Dorte Remar

d. 12. dec. 2009