Bøger / faglitteratur til børn / gåder

Roger & Åge - detektivmysterier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
30 sider: ill. i farver ; 28 cm
Udgivet
2018
Ophav
Genre og form
gåder
Målgruppe

For 7-11-årige


Beskrivelse


Roger & Åges detektivbureau løser tre detektivmysterier. Vær med til at løse krimigåderne på en skole og et plejehjem, og find motiverne til forbrydelserne. Hvem står bag en brand, en kidnapning og en række tyverier?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juni 2018

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 11. juni 2018

Tre krimimysterier med Roger & Åge, som er udviklet sammen med tre 6. klasser i det østjyske. Til højtlæsning for børn på 6-9 år og selvlæsning for børn på 9-11 år.

Roger fortæller om, hvordan han og Åge løser tre krimimysterier. Du kan gætte med, og bagest i bogen har Roger skrevet løsningerne og motiverne til forbrydelserne, som han og Åge har fundet. Roger går i 6. klasse, og i det første mysterie lyder brandalarmen i fjerde time på skolen. Cykelskuret brænder delvis ned. Roger og Åge afhører elever, pedel og lærere. I bogens andet mysterie er halvdelen af parallelklassen, 6.b, blevet kidnappet. Der kræves 10.000 kr i løsepenge. Roger & Åge fortæller om situationen og afhøringer. Åge ved snart hvem der gjort det, og spørger også om vi læsere har regnet det ud? Bogens tredje mysterie foregår på plejehjemmet. Roger vil besøge sin farmor og en brand i et haveskur bliver brugt som dække for en række tyverier. Detektivfirmaet Roger & Åge løser også dette mysterie, og foreslår til sidst; "Prøv, om du også kan opklare mysteriet.".

Tre små hverdagsagtige krimimysterier, som virker hyggelige og spændende. Illustrationerne er i farver og de er værd at lægge mærke til, hvis du gerne vil løse mysterierne.

Der findes også 10 krimigåder i Krimi-quizRoger & Åge - detektivgåder og Roger & Åge - detektivgåder med 19 små detektivgåder, som du kan øve dig påDer findes også 10 krimigåder i Krimi-quiz og med 19 små detektivgåder, som du kan øve dig på.