Bøger / faglitteratur / erindringer

Rødder og vingesus : fra marsken over Afrika til Nørrebro


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
258 sider: ill.
Udgivet
2014
Genre og form
erindringer

Beskrivelse


Ingeborg Kappelgaard (f. 1945), som er født og opvokset i et sønderjysk, missionsk hjem, fortæller om livet med familien, rejser over det meste af verden i forbindelse med sin tro og integrationsarbejde blandt flygtninge og indvandrere i København.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2014

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 10. okt. 2014

Hvis du tror det er kedeligt at være missionsk kristen, vil denne bog nok give dig en anden opfattelse. Hyggelig erindringsbog, der både fortæller om familien og mange spændende rejseoplevelser. For alle med lyst til en hyggelig erindringsbog.

Forfatteren (født 1945) er opvokset i et sønderjysk, missionsk hjem med hjerterum og frisind. Hun fortæller om livet med familien, og og gennem sit trossamfund har hun siden ungdomsårene foretaget talrige rejser over det meste af verden. Integrationsarbejde blandt flygtninge/indvandrere i Kbh. har også været en vigtig del af hendes liv. Indeholder mange sort-hvide fotos samt digte om bl.a. naturen, samfundet og Gud.

Letlæst skildring af et aktivt kristent og meget berejst liv, præget af åbent, positivt livssyn. Den kristne mission er hele tiden med, men det er ikke nødvendigt at dele forfatterens tro for at få udbytte af bogen. Bogen har et godt layout med tydelig skrift.

Andre erindringsbøger fra missionsarbejde i udlandet, der kan sammenlignes med, er fx Min vej til IndienSafariUndskyld, kan De sige mig vejen til Afrika?, Safari og Undskyld, kan De sige mig vejen til Afrika?Andre erindringsbøger fra missionsarbejde i udlandet, der kan sammenlignes med, er fx Min vej til Indien, og Undskyld, kan De sige mig vejen til Afrika?Andre erindringsbøger fra missionsarbejde i udlandet, der kan sammenlignes med, er fx Min vej til Indien, Safari og .


Kristeligt dagblad

d. 5. jan. 2015

af

af

Claus Grymer

d. 5. jan. 2015