Gå til indholdRock & stjernestøv : historier fra Sweet Silence-studiet gennem 45 år


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Velskrevet bog om 45 år med pladestudiet Sweet Silence, fortalt af producer Flemming Rasmussen. For voksne interesserede i dansk musikhistorie


Anmeldelser (3)


6. maj. 2021

Velskrevet bog om 45 år med pladestudiet Sweet Silence, fortalt af producer Flemming Rasmussen. For voksne interesserede i dansk musikhistorie.

Bogen foretager nedslag i pladestudiet Sweet Silences 45-årige historie. Om sessions med bl.a. Metallica, Ringo Starr, Anne Linnet, Sort Sol, Gasolin og Lasse og Mathilde. Fortalt af Flemming Rasmussen, der har været med hele vejen, både som tekniker, producer og ejer. Indeholder også en række fotos fra indspilninger i studiet.

Velfortalte og afslørende historier fra et legendarisk dansk pladestudie, der har haft et væld af store internationale stjerner som kunder. Rasmussen fortæller underholdende og detaljeret om musikernes opførsel, hvordan de kreative processer foregik, hans egen rolle, samt tekniske detaljer om indspilningerne. Interessant for både den generelle musikinteresserede og lydnørden.

Fotografen Jørgen Angel fotograferede ofte kunstnere i forbindelse med deres indspilninger i Sweet Silence, som set i den fremragende fotobog Beat mm


Fotografen Jørgen Angel fotograferede ofte kunstnere i forbindelse med deres indspilninger i Sweet Silence, som set i den fremragende fotobog Beat mm.

Lektørudtalelse

Af

Morten Langkilde

Politiken

Af

Erik Jensen (f. 1960)

d. 20. jun. 2021

Weekendavisen

Af

Lars Bukdahl

d. 21. maj. 2021


Informationer og udgaver

Bog

2021

Ebog

2021

Lydbog (net)

2021