Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / biografier

RobinSamse : kærester og nørder


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

61 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Ophav

Stine Bødker(forfatter)

Samrita Kaur(illustrator)

Leon R. Nielsen(illustrator)
Genre og formbiografier
Målgruppe

til børn


Beskrivelse


Historien om det populære par på YouTube: Robin og Samrita - tilsammen RobinSamse. Bogen er fyldt med tips til YouTube, opskrifter og personlige historier


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. nov. 2017

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 6. nov. 2017

Historien om det mest populære par på YouTube: Robin og Samrita - tilsammen RobinSamse. Bogen er fyldt med tips til YouTube, opskrifter og personlige historier. Fra 10 år.

Først personlige oplysninger om Robin og Samrita, og historien om hvordan de mødte hinanden og blev kærester. De fortæller om hvordan det startede på YouTube og hvor vigtig Minecraft blev i deres videoer. I dag har de 3 YouTube-kanaler og videoerne laves hjemme i deres stue. Robin fortæller hvorfor det er fedt at programmere og giver gode råd til at lave YouTube-videoer. Samrita fortæller hvorfor og hvordan hun tegner. Så er der 10 typiske spørgsmål fra fans og RobinSamses bedste budskaber om at være sig selv: fjollet, nørdet og glad for at være barn. Til sidst en quiz, hvor man kan se hvem man minder mest om af de to YouTube-stjerner.

Det er in at være nørdet og populært at være på YouTube. Robin og Samrita er begge dele og de har nogle gode budskaber. De er meget åbne og lader, ligesom i deres videoer, deres fans komme tæt på i bogen.

Denne bog komme i strømmen af populære youtubere som Sådan blev jeg Rasmus BrohaveSmuk indeni - smuk udenpå


Tro på dig selv og din stil


, Smuk indeni - smuk udenpå af Julia Sofia og Tro på dig selv og din stil af Astrid Olsen. Den er lettere at læse, og tegningerne og stor skrift i bogen vil tiltale yngre læsereDenne bog komme i strømmen af populære youtubere som Sådan blev jeg Rasmus Brohave, af Julia Sofia og Tro på dig selv og din stil af Astrid Olsen. Den er lettere at læse, og tegningerne og stor skrift i bogen vil tiltale yngre læsereDenne bog komme i strømmen af populære youtubere som Sådan blev jeg Rasmus Brohave, Smuk indeni - smuk udenpå af Julia Sofia og af Astrid Olsen. Den er lettere at læse, og tegningerne og stor skrift i bogen vil tiltale yngre læsere.Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustratorer: Samrita Kaur, Leon R. Nielsen

Gyldendal