Gå til indholdRo : hvordan man overlever, når alt går hurtigere og hurtigere


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

1 bog 1 cd 145 sider, tavler i farver ca. 37 min.

Udgivet

2013

Originaludgave

2013


Beskrivelse


Vejledning ind i en mere bevidst levevis, hvor man skal vælge fra og vælge til og udvikle en kræsenhed i forhold til tilværelsens mange muligheder. Cd med meditation og kropsgennemtænkning


Anmeldelser (1)


30. sep. 2013

Hvis man har brug for ro og mindfulness kan denne bog læses. Kornø skriver, at bogen er ment både som en debatbog og som en brugsbog.

Denne kvadratiske bog om ro handler om at finde ind i en mere bevidst levevis, hvor det i højere grad handler om at vælge fra end at vælge til. Kornø har skrevet en del bøger inden for emnet, bl.a. Pausebogen, 2011. Han mener, vi er blevet zappere og blæksprutter i alt hvad vi foretager os. Han ønsker at beskrive og diskutere og ikke mindst gøre opmærksom på begrebet ro. Han kommer rundt om emner som langsomhed, elskov, at gå til ro, tavshed, ro og forandringer, flow, madro, gåture, pauser, kreativitet og ro m.m. Han kommer med forskellige interessante oplæg til, hvad der vil være godt for os gøre, for at få mere ro i hverdagen og minder læseren om, at hvis man vil fordybe sig, skal man have ro, stabilitet og regelmæssighed. Der følger en guidet meditations-cd med, speaket af Kornø.

Følgende bøger er relevante i et samfund, hvor alt går hurtigere og hurtigere. Ro : styrken ved at være introvert i en højtråbende verden, 2013. Ligeledes er der bogen Særligt sensitive mennesker, 2008.

Personligt er jeg lidt ambivalent omkring bogen, fordi Kornø både vil bruge den som en kritisk debatbog, som efter min mening tager lidt for meget over i forhold til også at være en brugsbog om mindfullness og ro. For mig er det bare lidt forvirrende, men alligevel kommer man som læser godt ind i emnets mange paradokser og perspektiver om ro.

Lektørudtalelse

Af

Mette Fersum


Informationer og udgaver

Bog / Lyd (cd)

2013