Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Rigtig mad : den bedste næring for menneskekroppen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

264 sider: ill. i farver ; 29 cm

Udgivet

2015

Ophav

Thilde Jo Maarbjerg(forfatter)

Mikkel Adsbøl(illustrator)

m.fl

Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Kogebog, der bygger på principperne fra stenalderkost. Opskrifterne er delt op i vildt, fjerkræ, okse og kalv, fisk, gris, lam, småretter, supper og til sidst lidt sødt


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj. 2015

af

af

Stine Grabas

d. 27. maj. 2015

Kogebog for dem, som vil leve sundere men stadig få rigtig mad at spise. Opskrifterne er baseret på principperne for stenalderkost og indeholder minimalt brug af sukker.

Thomas Rode Andersen er en kendt kok, der sammen med den ene forfatter, Thilde Maarbjerg, tidligere har udgivet bogen Palæo. Her udgiver de sammen med professor i ernæring Arne Astrup en kogebog, der bygger på principperne fra stenalderkost. Indledningsvis har bogen et langt kapitel, hvor forfatterne argumenterer for, hvorfor man skal vælge denne form for kost og hvad man skal være opmærksom på. Dernæst et par sider om udskæringer og grundopskrifter på fx fonder. Opskrifterne er delt op i vildt, fjerkræ, okse og kalv, fisk, gris, lam, småretter, supper og til sidst lidt sødt. Bagerst er der et register. Opskrifterne er for 4 personer med en liste over ingredienser og grej, der skal bruges, hvortil der er en beskrivelse af fremgangsmåde og et billede af den færdige ret.

Gennemarbejdet og indbydende kogebog, som dog kræver sin kok. En del af ingredienserne er svære at skaffe udenfor storbyen og mange af opskrifterne er tidskrævende, men det skal til, hvis man vil leve sundere og lave alt maden fra bunden af.

Førnævnte PalæoStenalderkost


eller Rodes Stenalderkost er oplagte at sammenligne med herFørnævnte Palæo eller Rodes er oplagte at sammenligne med her.Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Mikkel Adsbøl

Politiken, 1. udgave

2015

Ebog

Illustrator: Mikkel Adsbøl

Politiken, 1. e-bogsudgave