Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Rigmanden : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

360 sider

Udgivet

2022

Ophav

Birgitte Wulff(forfatter)
Genre og formroman, krimi, romaner
Originaludgave

2022


Beskrivelse


Spændende krimi om journalisten Anne Velin, der kæmper for at rejse sig karrieremæssigt efter sin fyring fra Danmarks Radio. Hun skal undersøge et tyveri af en hestetransport, der er stjålet fra en rig familie. Sagen åbner op for en verden med penge, magt og lyssky forretninger. For læsere af lettilgængelige krimier


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. jun. 2022

af

af

Martin Minka Jensen

d. 24. jun. 2022

Spændende krimi om journalisten Anne Velin, der kæmper for at rejse sig karrieremæssigt efter sin fyring fra Danmarks Radio. Hun skal undersøge et tyveri af en hestetransport, der er stjålet fra en rig familie. Sagen åbner op for en verden med penge, magt og lyssky forretninger. For læsere af lettilgængelige krimier.

2. bind i Birgitte Wulffs krimiserie om journalisten Anne Velin handler om fordækte aktiviteter i eliten af dansk ridesport. Den unge Josefine bliver hjulpet med sin karriere som rytter af den tidligere landsholdsrytter og ejendomsinvestor Alexander Lunn. Det ser ud til, at den direkte vej til landsholdet og en strålende karriere er skabt, men det går efterhånden op for Josefine, at han tager sig umanerligt godt betalt for tjenesten. Uafhængigt af dette opsøger Josefines mor Charlotte, Anne Velin. Hun vil have Velin til at undersøge tyveriet af en hestetransport. Modstræbende takker Velin ja til opgaven. Jagten på den stjålne transport fører hende ind i en forretningsverden, hvor parterne er tæt forbundne og plejer interesser, der omfatter meget mere end handel med heste og ejendomme.

Spændende krimi, der har en særlig vinkel på et overklassemiljø i Danmark. Sproget er holdt meget simpelt, hvilket nogle steder kan fremstå opremsende. Sproget gør tilgængeligheden stor, men det bliver også mindre flydende.

Vanviddets dybderParanoia


og Paranoia er sammenlignelige titlerVanviddets dybder og er sammenlignelige titler.Informationer og udgaver

2022

Bog

Birgitte Wulff

Grønningen 1, 1. udgave

2022

E-bog

Birgitte Wulff

Grønningen 1, Udgave: E-bog

2022

Lydbog (online)

indlæser: Julie Riis

Grønningen 1