Gå til indholdRidning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Anmeldelser (1)


17. apr. 2018

To nye fagbøger i serien "Jeg læser", som henholdsvis handler om ridning, pasning af heste og hestesport - og de otte planeter, der svæver rundt om solen. For 8-10 år.

"Ridning" giver både beskrivelser af forskellige hesteracer og deres kendetegn. Vigtigheden af pasning og ridning set i sammenhæng beskrives. Ligeledes gives et kort overblik over de forskellige discipliner indenfor ridesport. Forfatteren kendes bl.a. fra Vulkaner


Stjerner


. "De otte planeter" beskriver kort hver enkelt planets særkender og placering i forhold til solen. Desuden er der opslag om Pluto og månerejser. Begge bøger har indholdsfortegnelse og bagest et kort stikordsregister samt henvisninger til andre titler om emnet. "Ridning" er sværhedsgrad lix 18 og "De otte planeter" lix 17. Forfatteren kendes bl.a. for Stjerner"Ridning" giver både beskrivelser af forskellige hesteracer og deres kendetegn. Vigtigheden af pasning og ridning set i sammenhæng beskrives. Ligeledes gives et kort overblik over de forskellige discipliner indenfor ridesport. Forfatteren kendes bl.a. fra Vulkaner. "De otte planeter" beskriver kort hver enkelt planets særkender og placering i forhold til solen. Desuden er der opslag om Pluto og månerejser. Begge bøger har indholdsfortegnelse og bagest et kort stikordsregister samt henvisninger til andre titler om emnet. "Ridning" er sværhedsgrad lix 18 og "De otte planeter" lix 17. Forfatteren kendes bl.a. for "Ridning" giver både beskrivelser af forskellige hesteracer og deres kendetegn. Vigtigheden af pasning og ridning set i sammenhæng beskrives. Ligeledes gives et kort overblik over de forskellige discipliner indenfor ridesport. Forfatteren kendes bl.a. fra Vulkaner. "De otte planeter" beskriver kort hver enkelt planets særkender og placering i forhold til solen. Desuden er der opslag om Pluto og månerejser. Begge bøger har indholdsfortegnelse og bagest et kort stikordsregister samt henvisninger til andre titler om emnet. "Ridning" er sværhedsgrad lix 18 og "De otte planeter" lix 17. Forfatteren kendes bl.a. for Stjerner.

Begge bøger har gode billeder, der passer til det velvalgte indhold, de beskriver.

Sportsheste


Heste


Solsystemet


Kig på solsystemet


Vores solsystem


Vort solsystem


og Heste er andre relevante bøger om heste. Solsystemet, Kig på solsystemet, Vores solsystem (APP-bog) og Vort solsystem er andre bud på bøger om emnetSportsheste og er andre relevante bøger om heste. Solsystemet, Kig på solsystemet, Vores solsystem (APP-bog) og Vort solsystem er andre bud på bøger om emnetSportsheste og Heste er andre relevante bøger om heste. , Kig på solsystemet, Vores solsystem (APP-bog) og Vort solsystem er andre bud på bøger om emnetSportsheste og Heste er andre relevante bøger om heste. Solsystemet, , Vores solsystem (APP-bog) og Vort solsystem er andre bud på bøger om emnetSportsheste og Heste er andre relevante bøger om heste. Solsystemet, Kig på solsystemet, (APP-bog) og Vort solsystem er andre bud på bøger om emnetSportsheste og Heste er andre relevante bøger om heste. Solsystemet, Kig på solsystemet, Vores solsystem (APP-bog) og er andre bud på bøger om emnetSportsheste og Heste er andre relevante bøger om heste. Solsystemet, Kig på solsystemet, Vores solsystem (APP-bog) og Vort solsystem er andre bud på bøger om emnet.

Lektørudtalelse

Af

Karsten Boll


Informationer og udgaver

Bog

2018