Gå til indholdBøger / faglitteratur

Retrieverskolen : grunduddannelse og dummytræning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

336 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Norma Zvolsky(forfatter)

Anna Auerbach(illustrator)

Hilke Heinemann(redaktør)

Henrik Reinvaldt(oversætter)
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Retrieverne er populære familiehunde, men de er også effektive jagthunde med speciale i at apportere. Øvelser til denne træning af hunden for jægere eller hundesportsfolk


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2016

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 15. apr. 2016

Retrieverne er populære familiehunde, men de er også effektive jagthunde med speciale i at apportere. Det er denne træning af hunden, der er emnet for denne bog for jægere eller hundesportsfolk.

Retrieverne er nogle af de mest populære familiehunde, og de har da også alle et venligt væsen. Det skyldes, at de skal kunne arbejde konfliktfrit både sammen med deres hundefører og andre hunde under jagten. Her er det de oprindelige, jagtlige opgaver, der er i centrum. Norma Zvolsky har mange års erfaring som opdrætter og hundetræner, og hun arbejder indenfor en traditionel ramme, hvor hun tager afsæt i hundens natur uden på noget tidspunkt at vende sin position som autoritet ryggen. Bogen kommer godt rundt om emnet, og deler det særlige retrieverarbejde op i tre "søjler": "markering", "dirigering" og "søgning". Bogen er illustreret med farvefotos og udstyret med ordliste og stikordsregister.

"Retrieverskolen", der er oversat fra tysk, er en grundig bog, der specifikt henvender sig til jagthundeejeren. Teksten er nem at gå til, og opbygningen klar. Illustrationerne er både instruktive og flotte, og det kan sagtens være den eneste bog en nybagt jagtinteresseret retrieverejer anskaffer eller låner.

Der er mange bøger om jagthundetræning generelt fx Jagthundens træningGolden retriever (Oversat fra tysk)


, mens bl.a. Golden retriever (Oversat fra tysk) orienterer sig mere bredt mod retrieveren som familiehundDer er mange bøger om jagthundetræning generelt fx Jagthundens træning, mens bl.a. orienterer sig mere bredt mod retrieveren som familiehund.Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Anna Auerbach

Atelier

2016

Ebog

Illustrator: Anna Auerbach

Atelier