Gå til indholdRetrieverskolen : grunduddannelse og dummytræning


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

336 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Retrieverne er populære familiehunde, men de er også effektive jagthunde med speciale i at apportere. Øvelser til denne træning af hunden for jægere eller hundesportsfolk


Anmeldelser (1)


15. apr. 2016

Retrieverne er populære familiehunde, men de er også effektive jagthunde med speciale i at apportere. Det er denne træning af hunden, der er emnet for denne bog for jægere eller hundesportsfolk.

Retrieverne er nogle af de mest populære familiehunde, og de har da også alle et venligt væsen. Det skyldes, at de skal kunne arbejde konfliktfrit både sammen med deres hundefører og andre hunde under jagten. Her er det de oprindelige, jagtlige opgaver, der er i centrum. Norma Zvolsky har mange års erfaring som opdrætter og hundetræner, og hun arbejder indenfor en traditionel ramme, hvor hun tager afsæt i hundens natur uden på noget tidspunkt at vende sin position som autoritet ryggen. Bogen kommer godt rundt om emnet, og deler det særlige retrieverarbejde op i tre "søjler": "markering", "dirigering" og "søgning". Bogen er illustreret med farvefotos og udstyret med ordliste og stikordsregister.

"Retrieverskolen", der er oversat fra tysk, er en grundig bog, der specifikt henvender sig til jagthundeejeren. Teksten er nem at gå til, og opbygningen klar. Illustrationerne er både instruktive og flotte, og det kan sagtens være den eneste bog en nybagt jagtinteresseret retrieverejer anskaffer eller låner.

Der er mange bøger om jagthundetræning generelt fx Jagthundens træning


Golden retriever


, mens bl.a. Golden retriever (Oversat fra tysk) orienterer sig mere bredt mod retrieveren som familiehundDer er mange bøger om jagthundetræning generelt fx Jagthundens træning, mens bl.a. (Oversat fra tysk) orienterer sig mere bredt mod retrieveren som familiehundDer er mange bøger om jagthundetræning generelt fx Jagthundens træning, mens bl.a. Golden retriever (Oversat fra tysk) orienterer sig mere bredt mod retrieveren som familiehund.

Lektørudtalelse

Af

Jørgen Bartholdy


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016