Gå til indholdRembrandt-sagen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

429 sider

Udgivet

2012

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2011


Beskrivelse


Den israelske efterretningsagent Gabriel Allon har trukket sig tilbage til Cornwall, men beslutter sig for at hjælpe en ven med at genfinde et stjålet maleri. Maleriet gemmer dog på en hemmelighed tilbage fra anden verdenskrig og pludselig er masser af liv i fare


Anmeldelser (2)


22. mar. 2011

Rembrandt-sagen vil være en rendyrket lækkerbisken til fans af Daniel Silvas tidligere bøger om den israelske efterretningsagent Gabriel Allon. Man kan sagtens læse denne uden at have læst de tidligere bøger i serien, så bogen vil også være velegnet til alle fans af spændingsromaner.

Daniel Silvas bog Rembrandt-sagen er syvende bind i serien om den israelske agent og spion Gabriel Allon. Han er egentlig gået på pension i England, men beslutter sig for at hjælpe en bekendt med at opspore et kostbart og ellers ukendt maleri af Rembrandt, der er blevet stjålet. Sagen virker lettilgængelig, men maleriet bærer på en hemmelighed fra nazitiden, som magtfulde mennesker helst vil have forbliver en hemmelighed. Historien er virkelig velskrevet, selv om der går lidt tid, før den rigtig kommer i gang. Men så bliver man også belønnet med en overbevisende og alligevel kulørt spionhistorie, der er rigtig spændende.

Udover de andre bøger i serien kan spændingshungrende læsere peges i retning af fx Frederick Forsyth og Chris Ryan.

Rembrandt-sagen begynder lidt langsomt, men tempoet og spændingskurven stiger hastigt. Bogen kan klart anbefales både fans af Daniel Silvas tidligere bøger og generelt til yndere af spændingsgenren.

Lektørudtalelse

Af

Michael Olsen

Berlingske tidende

Af

Jesper Beinov

d. 2. maj. 2011


Informationer og udgaver

Bog

2012

Bog

2012

Bog

2011

Bog

2011